kui community shield peaks pennudele minema ja foster väravas siis manul kindlasti suurem võimalus võita , kuna carling cupi finaalis alistati tottenham pennudega ja siis oli ka väravas foster
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustkui community shield peaks pennudele minema ja foster väravas siis manul kindlasti suurem võimalus võita , kuna carling cupi finaalis alistati tottenham pennudega ja siis oli ka väravas fosterAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Van der Sari vigastus annab võimaluse ManU varuväravavahile, 38-aastasele Ben Fosterile, kes sõlmis juulis klubiga uue lepingu. Foster asub ManU väravasuule juba sel nädalavahetusel Community Shieldi mängus Chelsea vastu Wembley staadionil. Pingile jäetakse tõenäoliselt istuma Poola väravavaht Tomasz Kuszczak.
Kiiresti vananeb rsk. Allikas - http://sportnet.ee/artikkel/87110
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustKehv näitaja, tead CL-i finaalis Chelseaga oli ka väravas VDS, läks penaltiteni ja tuli võit. Väga tähtsal Audi Cup-il oli väravad ka VDS ja tuli kaotus. Kehv näitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustväiksemate karika mängude finaalis on alati foster väravas olnud(vahepeal ka Kuszczak)
ma ei taha halvasti öelda, aga ei maksa igasugust iba kirjutada.
ja palun ära vasta sellele postitusele.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustHuvitav, kas saab Ben 'Inglise koondise väravavaht MM-il' Foster nüüd oma eluvõimaluse.
Üldse, kas ma olen ainus, kellele on van der Sar üpris ebakindel tundunud hooajaeelsetes mängudes? Kuigi, ega ma paljusid ei näinudki, aga kasvõi näiteks see Audi karika finaal. Polnud põhimõtteliselt lootustki, et vanameister penaltites kangelaseks tõuseks, kuigi ühe vist isegi suutis tõrjuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustsiis eksis tema . . .
Ja tõesti vägev asi millega vaielda. Vaata mängu parem, kohe hakkabAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustFoster, De Laet, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Fletcher, Tosic, Owen, RooneyAlgselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarmps Vaata postitustLõpuks ometi Owen-Rooney
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar