Hea OT debüüt Valencialt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustHea OT debüüt Valencialt.
Okei-okei, De Laet oli kuuldavasti megahea. Must hobune paremkaitsja kohale?
Kommentaar
-
Sai kah siis enne tähtsamaid mänge üks pre-season mäng ära vaadatud. Ründefaasis on pilt väga positiivne ning muretsemiseks põhjust ei ole.
Kaua oodatud Rooney-Owen oli siiski üpris mõnus, kuigi viimane jättis ikka 3-4 väga head võimalust kasutamata.
Noored mängivad kah juba väga mõnusalt ning saab pensionärid ilusti puhkama saata
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitse1 Vaata postitustMiks vidic ei mängi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitusthooaja esimene Londoni derbyarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
ROOOOOOOOONEY!!!!!
Hea pass GiggsiltAlgselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMillest sa räägid?
Vähemalt pole teie fännidel pikk tee koju peale kaotust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustVõtke välja, fair play poisid!Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Nagu näha ei osata enam penalte lüüa. Evra oma oli ikka nii jama kui olla võis.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar