Tähendab vabandust, aga see mäng ei olnud pask, eks. Täiesti normaalne mängupilt hooaja alguse kohta, realiseerimine oleks võinud parem olla. Jälle nagu eeldataks, et Brum on mingi preseasoni hiina ime, kellest peaks tingimata kaheksa-null üle sõitma ja kes ei tohiks ise ühtegi lööki väravale teha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustAga seda nad ju ongi, eriti kui pool põhimeeskonda on vigastatud või siis punaste kaartidega väljas, see oelks pidanud olema Manu jaoks kinnisilmi 10:0 võit j. Aga hoopis joppas et 1-1 ei löödudarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustkust otsast see 1-1 nii väga lähedal siis oli ? rohkem oleks võinud olla just 2-0 või 3-0 , ära seleta siin nii palju .FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustvaatasime ikka ikka sama mängu ve? Mudiugi oli manul võimalik lüüa ka 3:0 , aga pigem mängupilt rääkis 1-1 kasuks !Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas countet sessuhtes nende hädise 3 punktiga võib 10nda koha eest võitlema jah hakata...
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustcannuman, kaotasid paroolid ära või?
...aga siis nägin et keegi Hr Cunt (kodanikunimega MiniMe) on trolliringil käinud. Pooltesit päeva arvutist ja telekast eemal millest kõigest ma ilma olen jäänud
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOskab keegi öelda, miks avamängust Carrick puudus, vigastuse tõttu või oli mõni muu põhjus?
Kommentaar
-
Algselt postitas pohmant Vaata postitustMichael Carrick was not picked by Ferguson who cryptically revealed why he had not selected the midfielder: "There's no injury to Michael Carrick. You'll have to ask him why he's out," said the Scot.
muus osas jäi silma selline uudis, et kunagine järjekordne tulevikutalent Mads Timm on vaid 24-aastaselt vigastuste ja väidetava motivatsioonipuuduse tõttu putsad varna visanud. Karjäärile Unitedis pani teatava paugu juba üks noorest peast meeskonnakaaslasega kahasse tehtud lollus ja ega vist polnud ka ikkagi päris seda klassi, mõnda aega vindus Skandinaavia klubides, viimati vist Odenses, ja nüüd siis kõik.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKarjäärile Unitedis pani teatava paugu juba üks noorest peast meeskonnakaaslasega kahasse tehtud lollus
Kommentaar
-
Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNo kui juba alustati statistikaga manipuleerimist, siis ma väidan, et kahest Shots on Target tüüpi löögist võib heal päeval 2 kolli välja võluda, oleks-maailmas võinuks Birmingham gloorika võõrsilvõidu võtta.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar