Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustRodrigo Possebon - aastane laen - Sporting Bragaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustOtsepildis näitas siiski edasi Arsenali auti ja sel kanalil, mida mina vaatasin, leidsid kommentaatorid ka, et ju siis kohtunik ei näinud, et Bendtner tegelikult viimasena pallile pihta sai.
Kommentaar
-
Kõigepealt on mingi see jutt, et Anderson ei saa treeneriga läbi, siis väidetavalt pannakse ta selle eest karistuseks Wigani vastu reservide eest platsile ja nüüd veel mingid tegelased üritavad selgeks teha, nagu ta oleks värava ka seal löönud. Mängust. Usun ma jah.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKõigepealt on mingi see jutt, et Anderson ei saa treeneriga läbi, siis väidetavalt pannakse ta selle eest karistuseks Wigani vastu reservide eest platsile ja nüüd veel mingid tegelased üritavad selgeks teha, nagu ta oleks värava ka seal löönud. Mängust. Usun ma jah.Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
"Everyone who watches me play knows I am an honest player."
"I play the game as honestly as I can. If the referee gives a penalty there is nothing you can do."
Eternal sunshine of the spotless mind
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar