Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kahju, et Manchester City kaotuse pidi vastu võtma.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Teisel poolajal omas ManU suht korralikult aga Given suutis ManCity't veepeal hoida. Siiski see lisaaja teema oli kahtlane tõesti... aga no 4-3 ja selline see mäng on
Kamoon 4 minutit muutus järsku umbes 7 minutiks sest Unitedil oli väravat vaja... Mitu korda on seda juhtunud? Alati juhtub nii Liverpooli ja Unitediga...
Loomulikult antakse Unitedile lisaaega veel korralikult juurde... mitmendat korda?
Täiesti uskumatu...Kui see ei olnud äraostetrud kohtunik siis ma ei tea milline üks ära ostetud kohtunik välja näeb...Täiesti masendav, 3:2 värav lööi karuistuslöögist , mis polnud mingi vigagi, täiesti lampi andis selle, ja siis 6 , loe KUUS KUUS KUUS minutit lisaaega , 4+2 LISAAEGA??? mida vttu???? Kuskohast sellien lisaaeg võeti??? Sellise jama vastu ei suuda isegi Bellamy üksi midagi teha. MA OKSENDAN KÕIKIDE MANU-ga SEOTUD ISIKUTE PEALE; TE OELTE VÄRDJAD LOOMAD!!!!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Owen oninglismaa 4s kõige rohkem väravaid löönud mängija põhjusega, ning näitas seda väga hästi, uskumatu, arvatavasti parim derby väga pika aja jooksul.
Täiesti uskumatu...Kui see ei olnud äraostetrud kohtunik siis ma ei tea milline üks ära ostetud kohtunik välja näeb...Täiesti masendav, 3:2 värav lööi karuistuslöögist , mis polnud mingi vigagi, täiesti lampi andis selle, ja siis 6 , loe KUUS KUUS KUUS minutit lisaaega , 4+2 LISAAEGA??? mida vttu???? Kuskohast sellien lisaaeg võeti??? Sellise jama vastu ei suuda isegi Bellamy üksi midagi teha. MA OKSENDAN KÕIKIDE MANU-ga SEOTUD ISIKUTE PEALE; TE OELTE VÄRDJAD LOOMAD!!!!
Aitähh komplimendi eest ja sul oli täiesti õigus,see mäng oli tõeline maiuspala
Owen oninglismaa 4s kõige rohkem väravaid löönud mängija põhjusega, ning näitas seda väga hästi, uskumatu, arvatavasti parim derby väga pika aja jooksul.
Need väravad lõi ta 'pooli ajal, sel hooajal on ta teistes mängudes küll üsna kahvatu olnud.
Kommentaar