Algselt postitas stark
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Nii võidaks? domineerides 50:50 esimest poolaega ning omades täieliku teist poolaega, berbatovi 3 headerit otse iirlase suunas pole ka midagi eks, äkki nüüd tuled välja sellise faktiga, et city hoopis domineeris ka teise poolaja ? samuti lisa sellesse see, et city tähistas oma väravat juba kõva 2 minutit, vahetus manu poolt, päris mitu viga manu vastu ja tulebki see toredad 2 minutit juurde mis oli..
Kommentaar
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustNohik võit on võit ...
Ma just vaatasin City foorumeid ja peale Bellamy väravat ütlesid koik, et nüüd tuleb Fergie time ehk mängitakse kuni Unitedi väravani, mis muidugi juhtus...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustNo vot ma küll rahul ei oleks kui mu meeskond nii voidaks...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nani Vaata postitustVäga pask kohtunik oli kuradi täis munn ikka küll. Andis 4 minutit lisaaega, owen skooris 95,30 minutil. Väga fail vile oli.
Siiski väga väga kõva mäng ja Man Utd siiski kindlalt üle!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustNo parem kaotaks kui voidaks divemise voi fergie time´ga...
Ma just vaatasin City foorumeid ja peale Bellamy väravat ütlesid koik, et nüüd tuleb Fergie time ehk mängitakse kuni Unitedi väravani, mis muidugi juhtus...FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVaatan, et count on ikka hull ManU supporter, miks muidu ta see hooaeg kõiki(?) mänge on ManU esituses vaadanud. Või lihtsal pole härral muud elu?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustNohik, siin pole mõtet edasi vaieldagi, sa ju ise nägid mis platsil juhtus, SAF ostis kohtuniku ära ja kogu lugu. City oli kahjuks juba ennem mängu selel mängu kaotanud, ainuek asi milel üle üldse veel arutada tasub on see, et kui palju SAF ühe minuti eest keskmiselt kohtunikele maksab. Nii SPORTLIKUST huvist tahaks teada...Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustNii võidaks? domineerides 50:50 esimest poolaega ning omades täieliku teist poolaega, berbatovi 3 headerit otse iirlase suunas pole ka midagi eks, äkki nüüd tuled välja sellise faktiga, et city hoopis domineeris ka teise poolaja ? samuti lisa sellesse see, et city tähistas oma väravat juba kõva 2 minutit, vahetus manu poolt, päris mitu viga manu vastu ja tulebki see toredad 2 minutit juurde mis oli..
Kommentaar
-
Mõni teravam silm äkki nägi kuidas SAF väga sõbralikult neljanda kohtunikuga peale võiduväravat seal naerda kihistas, et äkki kellegil oleks mingi aegluubis video sellest näidata hiljem, sealt peaks nägema kui palju nael sterlingeid SAF talle jootrahaks andis....FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar