tähendab kui sa tahad kangesti humanitaarabipunkti avada, siis kingi karlosele uus lutt ja stiivenile velgede jaoks purk roosat värvi, aga mitte ei hakka siin mingeid mängijaid müüma, eksole.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kui nüüd meenutada ühe meile kõigile tuntud foorumikasutajast mankufänni mängueelset tähelepanekut, siis sellise ülimalt lihtsa ja etteaimatava tulemusega madistamise vaatamise peale ei tasu kallist aega raisatagi. Mida ta ka ei teinud. Muidugi tuleb siinkohal täpsustada, et antud seltsimees oli see-eest samal päeval toimunud Levadia mängul tribüünil kohal nagu viis kopikat. Aga üldiselt tundus Wolfsburgi mäng veel kontides olevat, väga lohakas mäng ja kohati nagu üleolev suhtumine paistis läbi. Sunderland see-eest näitas end üllatavalt heast küljest, eriti Turner ja Cattermole. Mängupildi järgi teenitud viik, samas poleks ka Fergusonil ilmselt midagi suurt kobiseda olnud, kui vastased üle ca 40 aasta järel Old Traffordilt kolme silmaga koju naasnuksMinu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
The man who fired United's first equaliser against the Black Cats, Dimitar Berbatov, is featured in Jamie Redknapp's column for the Daily Mail. "Of all the strikers in the Premier League Berbatov has the best technique," says the former Liverpool midfielder. "But he tries too hard to look cool.""Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas hos7age Vaata postitustJamie Redknapp
"But he tries too hard to look cool."
ei, nagu tõsiselt ka, see on nüüd küll ülim "look who's talking" moment. wtf shinycrotch, jää oma liistu juurde.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitusthöhöhöhöhö.
ei, nagu tõsiselt ka, see on nüüd küll ülim "look who's talking" moment. wtf shinycrotch, jää oma liistu juurde."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustÜldiselt, vaidlustes ei muuda "look who's talking" argument veel eelnevat väidet valeks. Eesti poliitikast (mitte ainult) tiritud näiteid ei hakkaks illustreerimiseks tooma, ühed pimeduse jõud ju kõik.
Ilmtingimata ei pea vastama, jõudu edasiste üldistuste tegemisel!Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustÜldiselt-šmüldiselt. Kui see tõesti nii oluline teema on sinu jaoks, et 'look who's talking' ei päde, siis põhjenda juba ära, kuidas Berba liiga cool välja näeb/ei näe.
Ilmtingimata ei pea vastama, jõudu edasiste üldistuste tegemisel!"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
no antud juhul muudab väite valeks peamiselt see, et tegemist on subjektiivse mögaga. mingeid põhjendusi sellele seisukohale härra ilusmees oma kolumnis ei paku ju, tegelikult? Üks lause, et nii on, ja kõik. Mida sa täpsemalt põhjendad, sellest ma ei saa üldse aru. Kuna sinu meelest on Jamie jutus iva sees, siis Berba mängib cooli, või mispidi see loogika oli nüüd? Ja mis mõttes üritab cool välja näha? Võiks aru saada, et igal mängijal on oma stiil ja jutul lõpp. Isegi tv-pundit ei tohiks nii lolli juttu suust välja ajada. Tema väide ei ole kräpp mitte sellepärast, mis mees ta ise on, vaid sellepärast, et tema väide on kräpp, end of.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMa põhjendan aga lihtsamalt, Jamie jutus on minu arvates iva sees.
See ei päde ikka üldse.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustno antud juhul muudab väite valeks peamiselt see, et tegemist on subjektiivse mögaga. mingeid põhjendusi sellele seisukohale härra ilusmees oma kolumnis ei paku ju, tegelikult? Üks lause, et nii on, ja kõik. Mida sa täpsemalt põhjendad, sellest ma ei saa üldse aru. Kuna sinu meelest on Jamie jutus iva sees, siis Berba mängib cooli, või mispidi see loogika oli nüüd? Ja mis mõttes üritab cool välja näha? Võiks aru saada, et igal mängijal on oma stiil ja jutul lõpp. Isegi tv-pundit ei tohiks nii lolli juttu suust välja ajada. Tema väide ei ole kräpp mitte sellepärast, mis mees ta ise on, vaid sellepärast, et tema väide on kräpp, end of.
P.S Ma kohe kindlasti ei tahtnud cool välja näha ning mingeid väitluse aluseid akadeemiliselt läbi võtta. Pisut vana selleks, eriti arvestades, et väitlus on mulle eluaeg pisut ebasümpaatne olnud. Pisut vaidlust argumentide tasemel oli tagasihoidlik soov, mida ma nüüd küll ei tahaks kohe poosetamiseks tembeldada. Siinne teema (Arsenali oma ka) on alati pigem just vastupidisega silma paistnud: e nn ärapanemise asemel kasutakse vanu häid põhjendusi, mida on mõnus lugeda. On erandeid, nt mõned Roma fännid, keda on isegi siin pisut õigele teele suunatud. Eks ma natuke nüüd tunnen ebaõiglust, et mulle nüüd pisut kurjalt turja kargasite, aga ega kepiga torkamine pole alati naljaasi. Eks ma natuke nüüd häbenen, roheline foorumi postitaja ju veel."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Ma ei ole homofoob, aga selle FLOP-i (jah Vincent ma olen sinu seletusi ja põhjendusi lugenud ja neid mõistnud , aga never ever pole see mees sellist hinda väärt) piltide igalepoole toppimine läheb juba veidraks. Ma saan aru et "cool" mees jne, a äkki näitaks seda palliplatsil kui cool ta on ja äkki ei mängiks iseennast koguaeg üle, kõige rohkem pallikaotuseid üldse vist tema nimel... Lõpetage homotsemine, kui tahate "ilusate" meeste pilte riputada kuskile, sisi tehke läbutsemise alla mingi teema. Aitäh tähelepanu eest!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar