Ma tuleks ka prantsusmaalt ära kui Chelsea või United pakkumise teeks
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kuna midagi muud kirjutada nagunii ei ole, siis sarjast uselessfacts.com:
Wazza ei ol tegelikult Wazza, vaid Jimmy.
"When I'm back home with my family and friends I'm just Jimmy. I've been called it since I was about 10. It's after Jimmy Floyd Hasselbaink. He used to do a cartwheel when he scored. I did it once when I was a kid and since then I've always been Jimmy."We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitust
P.S. See Edwards tüüp paistab päris lahe kutt olevat. Armukesed, prostituudid, autolõhkumised, peldikus naiste piilumised... nh sir."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
No üks naljakas link teisele vastuseks, missa selle LOLlipopi-Vello selja taga nüüd säutsud? Seda jura, et 'aaaga mis siis saab kui Glazerid klubi maha müüvad' on aetud alates päevast number üks. Lisaks, Edwards - omaaegne hate-figure number üks - tegi need märkused juba ammu-ammu Andy Mitteni raamatu tarbeks antud intervjuus. See, et asi on jälle mingite Mailide veergudel, on järjekordne meediamull, mis on seotud sellega, et raamat alles nüüd ilmus. Any publicity is..
Ja noh, ma ei hakka parem suurtest rahadest rääkima, sest ma ei tea ju teemast midagi, aga võlgu on ikkagi Virumaa, Järvamaa ja Red Football Ltd, mitte klubi. Klubi toodab kasumit, selle väärtus on UAN BILLION DOLLARS ja küllap leidub mõni šeik või India supremo, kes riismed üles korjab, kui vajadus peaks tekkima. (Või noh, tõenäoliselt mitte, aga kui ma ei eksi, tegid dubaikad veel eelmine aasta Glazeritele pakkumise 50% osalusele, mis tagasi lükati. Igal juhul jään ootama SW ja veLOL99 põrmustavaid avaldusi)We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustaga võlgu on ikkagi Virumaa, Järvamaa ja Red Football Ltd, mitte klubi.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustNo üks naljakas link teisele vastuseks, missa selle LOLlipopi-Vello selja taga nüüd säutsud? Seda jura, et 'aaaga mis siis saab kui Glazerid klubi maha müüvad' on aetud alates päevast number üks. Lisaks, Edwards - omaaegne hate-figure number üks - tegi need märkused juba ammu-ammu Andy Mitteni raamatu tarbeks antud intervjuus. See, et asi on jälle mingite Mailide veergudel, on järjekordne meediamull, mis on seotud sellega, et raamat alles nüüd ilmus. Any publicity is..
Ja noh, ma ei hakka parem suurtest rahadest rääkima, sest ma ei tea ju teemast midagi, aga võlgu on ikkagi Virumaa, Järvamaa ja Red Football Ltd, mitte klubi. Klubi toodab kasumit, selle väärtus on UAN BILLION DOLLARS ja küllap leidub mõni šeik või India supremo, kes riismed üles korjab, kui vajadus peaks tekkima. (Või noh, tõenäoliselt mitte, aga kui ma ei eksi, tegid dubaikad veel eelmine aasta Glazeritele pakkumise 50% osalusele, mis tagasi lükati. Igal juhul jään ootama SW ja veLOL99 põrmustavaid avaldusi)
Kommentaar
-
Noh, suurelt jaolt ongi ilmselt nii, nagu jyriöö ütles. Kuni pangad on nõus laskma võetud veidraid laene teenindada ja klubi säilitab edu väljakul ja seega ennast müüb, on kõik ok. Sealt edasi hui znajet. Aga minu mõte oli peamiselt see, et Edwardsi avaldus ei ole päevakajaline ega põhine mingitel muutunud asjaoludel, vaid on ilmselt lekitatud pressi toetamaks 'Glory! Glory!' müüki.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustEi pole veel, selg on haige. Väljas novembrini.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustSamuti peaks Rafael naasma.
hallefakingluuja, ma olen juba ammu oodanud, et see umbmäärane siiberdamine seal kaitse paremas otsas enda lõpu leiaks. poiss peaks evraga menüü ja trennis käimise aegu kooskõlastama, potensiaali ju on.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitust
Henry trikk Obertani stiilis
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar