Algselt postitas NOT
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
Foster on ka muidugi geenius, et läks torkima, kahju, et Gaz enam platsil ei olnud selleks hetkeks...
Kommentaar
-
Reservidel hea võimalus scouseritele karikamängus kätte maksta. Mäng just algas, koosseisud:
United
Zieler
R. Brown - De Laet - Gill - Dudgeon
Norwood - C. Evans - Hewson - Stewart
Brandy - King
Subs: Tosic, Macheda, James
Liverpool
Bouzanis, Darby, Ayala, Mavinga, Threlfall, Amoo, Palsson, Irwin, Kacaniklic, Saric, Eccleston
Subs: Mendy, Hansen, Kohlert, Brouwer, Weijl
striim: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?ma...03&part=sportsarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustSeal hakkab selle erroriga näkku panema, fixida vms ei saa kuidagi?
Mõnusalt aktiivne mõlemapoolsete võimalustega mäng, esimesel poolajal jäädi selgelt alla ja Eccleston viis 'Pooli teenitult ette. Teine poolaeg oli risti vastupidine, Tosici, Macheda ja Jamesi sissetuleku järel käis mäng suurema osa ajast ühel väljakupoolel ja lõpuks Tosic viigistas ilusast ümber müüri keerutatud karistuslöögist. Minigl täiesti müstilisel põhjusel jäeti aga kümmekond minti enne lõppu Tosici vastu tehtud ilmselge vea eest penalti andmata ja läks pennalde peale, Macheda, Brandy ja Tosic lõid sisse, Jamesi ja de Laeti omad võttis Bouzanis paraku ära.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar