Algselt postitas kalmaar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustvõiks hoopis milos krasicit kolmapäeval tsekkida, näikse suhteliselt asine mehike olevat.
+
Fletcherit hakkatakse süstima, et poja suveni vastu peaks. Veits sketsi.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
ManU palkab Akinfejevi juba jaanuaris
Mu unistus on täitumas. Saaks veel Hamsiku või Giovinco ja ma võin rahus.... kooli lõpetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustManU palkab Akinfejevi juba jaanuaris
Mu unistus on täitumas. Saaks veel Hamsiku või Giovinco ja ma võin rahus.... kooli lõpetada.
"It is only rumour. We are not showing any interest in him (Akinfeev). We are happy with our goalkeeping situation at the moment and wouldn't be looking for another one.
We wouldn’t be interested, but I have to say he is a fantastic goalkeeper."
elagu delfi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustmanu aint läbi kohtuniku võidabki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKeegi tuttavatest mainis ,et ka Kruus-Kivisild olevat öelnud ,et manU saab jälle rohkem lisaaega. Kas 4-st minutist lisaajast venkude vastu ei saanud 6?. Kui mitte, siis minu viga.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustmanu aint läbi kohtuniku võidabki.www.ehrakennus.ee
Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVärava tähistamisest antakse kaks minutit juurde?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNothing personal, aga milleks on vaja üldse ise mängu nägemata jaurata? Seal läks vähemalt minut Šemberase ja Obertani vahelise jageluse klaarimise pluss leeduka minemasaatmise peale. Mingi 30 sek tähistamise arvelt juurde, ongi kõik. Ja kas United skooris nende minutite jooksul, et on üldse mõtet seda teemat jälle üles võtta? Tunnen kedagi, kes tunneb kedagi, kes kuskil midagi mainis...
Edit: muide mina seda teemat üles ei võtnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustManU palkab Akinfejevi juba jaanuaris
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar