Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Hetkel on jah seis ikka väha huvitav - Arsenal hetkel kõige paremas vormis - meenutab väga üleeelmist hooaega. Manu fänn ei tohiks küll seda öelda aga arvan, et Chelsea võidab täna ja astub veel ühe tibatillukese sammu tiitlisuunas. Loodetavasti ma eksin - Manu võidab täna ja 3 võistkonda jätkavad ägedat tiitliheitlust, aga siiski ma ei näe jätkuvalt, et teised väistkonnad suudaksid Chelseat tiitlijahil ohustada - võimas kokkumänginud koosseis ja hea treener kes võiks nüüd lõpuks ka meistriteliiga needuse lõpetada ja tuua võidu aastase pausi järel jälle Inglismaale.Kommentaar
-
-
rääkides veel naljast , siis Evra väidab et mängis chelski vastu 2004 aasta CLi poolfinaalis läbi valu ja kasutas enda jala kaitsmiseks buutsa sees kana
"It was very painful but I played with a meat," he added. "I was putting a chicken as protection. Seriously I swear it's true."
"I played one month with meat in my boots.""Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
Van Der Sar
O'Shea
Brown
Evans
Evra
Fletcher
Carrick
Anderson
Valencia
Rooney
Giggs
SUBS: Kuszczak, Vidic, Owen, Scholes, Fabio, Gibson, Obertan
Ei ole Berbatovit, kuid see-eest on maailma parim keskkaitsepaar!
Oh jeesus küll.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
kahju et Vidic ei mängi algkoosseisu, tõeliselt kahju. Oh sa poiss mis siit tulla võib..."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar