Algselt postitas Henriolen
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
üldjuhul on ikka tavaks saanud arusaam ,et kui võidad, siis kohtunikku ei laida,eks....
noo oli kerge penalti , mis siis , vaadakes statistikat, tegelikult oli masenvad mäng, eriti esimene poolaeg, Pompey suutis teha rohkem lööke raamidesse kui meie, see ütleme ausalt ei kõlba kuskile, isegi kui oleks olnud League Cupi mäng. Kui nüüd väike tagasivaade teha senistele mängudele , siis kui Ryan peaks buutsad varna riputama oleks ikka seis väga nutune.Ja põhimõtteliselt see ongi see faktor mis eristab meid näiteks liverpoost, meil on neid vanureid kes suudavad mängu muuta, neil pole.Ma usun et vincent võib olla kuri mu peale aga samas ma vabandan ennast välja , ma ei ole ka päris kaine.Igatahes kuigu skoor võis näida nagu meil oli massiivne ülekaal ,siis oleks Aruna natukene paremini oma võimalusi realiseerinud ja oleks oopis teine mäng olnud.... On natuke mõtlemist või mis ?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Üldiselt sellised jutud, et vaat kus vile oli ikka jõle võimsalt ühele või teisele poole kaldu, on vähemasti sellisel tasemel mängude juures objektiivselt võttes alati bullshit. On kas hea vile või halb vile ja siis viimasel juhul isikliku sümpaatia või antipaatia tõttu nähakse ainult ühele poole tehtud valesid otsuseid. Kellegi kasuks või kahjuks ei olnud seal täna ka suurt midagi, lihtsalt taas äärmiselt ebaühtlane partii. Seesama Pompey penaltiolukord kasvõi, jah, reeglite järgi on kastis särgist hoidmine viga, samas nii saaks igas mängus paarkümmend pennalt kokku, oleks ka täna saanud. Hüpati ka mingis olukorras Neville'ile pmtslt põlvega näkku ja oblaa, vabalöök teisele poole hoopis. Teiselt poolt Fletch võis kaks korda seal Boatengile või kellelegi jalaga udjada ja siis nügimisele vastas veel suht agressiivse tõukega, kaarti ei saanud. Scholes oleks ka igasuguse loogika järgi pidanud varem kolllast nägema. Aga vead enamvähem võrdsed, kaardid ka, suhtkoht ühtemoodi tuli lihtsalt jama mõlemale poole.
edit: wtf pärast ma pahandama peaks? joo terviseksarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas hos7age Vaata postitustüldjuhul on ikka tavaks saanud arusaam ,et kui võidad, siis kohtunikku ei laida,eks....
noo oli kerge penalti , mis siis , vaadakes statistikat, tegelikult oli masenvad mäng, eriti esimene poolaeg, Pompey suutis teha rohkem lööke raamidesse kui meie, see ütleme ausalt ei kõlba kuskile, isegi kui oleks olnud League Cupi mäng. Kui nüüd väike tagasivaade teha senistele mängudele , siis kui Ryan peaks buutsad varna riputama oleks ikka seis väga nutune.Ja põhimõtteliselt see ongi see faktor mis eristab meid näiteks liverpoost, meil on neid vanureid kes suudavad mängu muuta, neil pole.Ma usun et vincent võib olla kuri mu peale aga samas ma vabandan ennast välja , ma ei ole ka päris kaine.Igatahes kuigu skoor võis näida nagu meil oli massiivne ülekaal ,siis oleks Aruna natukene paremini oma võimalusi realiseerinud ja oleks oopis teine mäng olnud.... On natuke mõtlemist või mis ?
Kommentaar
-
Algselt postitas hos7age Vaata postitustkui Ryan peaks buutsad varna riputama oleks ikka seis väga nutune.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKas sa mõtlesid Carra, kes mängib keskkaitses ja peaks suutma mängu muuta?
aga õnne Giggsile"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas hos7age Vaata postitustEi ,ma mõtlesin vist ,et teil lihtsalt ei ole neid vanureid,kes nagu üks eelkõneleja ütles,mängi(b)vad nagu noored Jeesused
aga õnne Giggsile
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustJaanuaris võiks Djemba-Djemba selleks üheks mänguks tagasi tuua.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMis diil Djemba-Djembal Ketteringiga on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar