njah, see laupäevase mängu "it's so fuckin easy" chant meenub siinkohal miskipärast... hea on vahepeal maa peale tagasi ka tulla. Mida see Fergie post-match intervjuus silmas pidas, kui rääkis, et ohjad olid selgelt meie käes, ma küll ei tea - Kobenhavn tegutses kogu aeg täpselt nii nagu neil vaja oli. Iga nurga alt hall mäng, mile parem võitis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustAppi,Kopenhagen - ManU 1-0.
Värava lõi Allback 73.Minutil.
Nii ikka ei saa.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustrootsi parimAlgselt postitas caesar112 Vaata postitustTaani vist.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustrahu mehed, rahu meil said mitmed põhimehed puhkust ka :P
Järgmine kord paneme esikoosseisu välja ja siis võidame niguinii.
PEACE!
Kommentaar
-
Põhikõrsikud platsil ning kohe oleme peatamatud - super. Lõpus võis isegi komöödiat teha. Poleks Neville puujalg oleksid tegelased lõunarannikult kena sauna saanud. Ju lüüakse siis viimases kahes liigamängus löömata jäänud väravad rahajõmmide puuri. Loodetavasti lõppevad homsed Londoni derbyd samuti positiivsete tulemustega.
Kommentaar
-
Hea mäng oli. Iga satsi vastu ei julgeks isegi SAF triot Silvestre-O'Shea-Fletcher sisse vahetada. Pompey poolt on raske kedagi peale Jamesi esile tõsta, kahju, et ta jäigi lõpuks Gary ponnistustele vaatamata nende kahe duellis peale. Mis ta lõi vist 4-5 korda peale mängu jooksul? Keeruline tänase mängu põhjal mõista, kuidas nad nii kõrgele on roninud. Kanu kui topskooreri eemalejäämine jäi samuti suht ebaselgeks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKanu kui topskooreri eemalejäämine jäi samuti suht ebaselgeks.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Mängu kohta niipalju,et kui Saha on platsil,siis toimub ka mingi mäng.Väravad olid kõik ilusad,eriti Ronaldo pommlöök.Jamesile ainult öelda,et:"Korja võrgust!"Saha lõi penalti ilusti nurka,Vidic tegi oma firmatrikki,aga Neville on ikka koordinaator.Söödud olid head,löögid aga KATASTROOFILISED.Muidu korralik mäng ja näidati,kes on maailma parim jalgpalliklubi:MANCHESTER UNITED!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar