Mis arvate, mis skoor täna võib tulla?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustManU võidab, see on fakt. mis skooriga...pakun 2-0. kui rooney lööb värava, siis mängib ta hästi, aga kui nt ManU on taga ja rooney ei realiseeri oma võimalusi, siis ta ka ei löö väravat. tema vihahood on ka nii nagu nad on
Kommentaar
-
Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustkui rooney ei realiseeri oma võimalusi, siis ta ka ei löö väravat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustManU võidab, see on fakt. mis skooriga...pakun 2-0. kui rooney lööb värava, siis mängib ta hästi, aga kui nt ManU on taga ja rooney ei realiseeri oma võimalusi, siis ta ka ei löö väravat. tema vihahood on ka nii nagu nad on
vot sellega ma nõustun + kui ta realiseerib oma võimaluse, siis tuleb värav ka
Kommentaar
-
Seisul 1:0, suurem osa teisest poolajast oli mäng üsna närviline, Hull oli kohati väga lähedal viigistamisele... Muidugi tuleb 4:0 võiduga rahule jääda, mäng oli suuremas osas kontrolli all, võit oleks vabalt võinud ka suurema skooriga tulla.
Hoolimata neljast väravast, ei valiks mina MOM ainult Rooney`t, vaid ka paljukirutud Nani. Oli näha, et mees on suures mängunäljas ja võitles innukalt. Tsenderdused ja ka teise väravani viinud karistuslöök olid kvaliteetsed. Ilmselt on mees kõvasti vaeva näinud
Hea meelega näeksin teda järgmisestes mängudes nii ManCity ja Arsenali vastu.
Rooney edukaim väravakütt ja ManU tabeli tipus, mida veel tahta
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustTuleb ära 8-0. Ma ootan ühte juba mitu aastat.
See uus ost, Nani, see on päris hea.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar