Algselt postitas fakeplayer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
-
Algselt postitas christiano321 Vaata postitustKui Welbeckist asja ei saa, siis võiks hakata Baxteri muretsemise peale mõtlema. Ta ju ikkagi Evertonist, kust kõik looduslapsed tulevad. Aga tegelt ma arvan, et tema oleks Manus kunagi Rooney eest või Rooney partner ründes
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustBen Hibbs väidab, et Fulham on aktseptinud manku pakkumise sellele va reservide-Smallingule. Mingi 8 milku eest soetada non-league football'i, see ikka juba on midagi!
The Official Website of Fulham Football Club: get the latest news, highlights, fixtures and results, tickets, Club shop and more.
Riole vist 3 mänguline keeld....
Kommentaar
-
Algselt postitas christiano321 Vaata postitustKui Welbeckist asja ei saa, siis võiks hakata Baxteri muretsemise peale mõtlema. Ta ju ikkagi Evertonist, kust kõik looduslapsed tulevad. Aga tegelt ma arvan, et tema oleks Manus kunagi Rooney eest või Rooney partner ründes
Kommentaar
-
Brasiilia jalgpallur Anderson solvus, et teda ei lülitatud laupäevaseks mänguks Hull Cityga meeskonna koosseisu ja ei ilmunud seetõttu eilsele Manchester Unitedi treeningule.Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustManU võiks täna kinni panna.
Mis on lootused võidu jaoks?
Eeldused on olemas...koduväljakWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustEeldused on tõesti, aga lootusi küll kuskilt ei paista. Ma juba otsin välja patja, mis oleks sobiv minu pisarate vastuvõtmiseks.
Kui arvestada nädalatagust mängu, siis minumeelest paistab lootust igaltpoolt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar