Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Premmeris (kasvõi keskmiselt edukat) brasiillast anyone?
Minu püssist tuleb ainult Alex. Elano ja Robinho, eriti viimase, väärtus platsil on (mida aeg edasi) suhteliselt kaheldav.
Rafael
Fabio ka loodetavasti.
Giovanni ka. Vähemalt on ilusaid väravaid paugutanud.
Arsenali vastu Rio väljas, a Vidic peaks tagasi olema
Ja räägitakse ka veel seda, et 17. aastane Brasiillasest kaitsja Dodo ka OT-le tulemas
Ma lihtsalt ei saanud ütlemata jätta, et pessis ostsin ka Dodo, ja temast sirgus üks parimaid. Ja kes googeldada tahab, täisnimi on Jose Rodolfo Pires Ribeiro Dodo. Hinnaks pidi tal olema 6 M eurot.
Aga mulle see Ando mõte täitsa meeldib, et kui ta eriti mängu ei saa, ja tülid ka veel majas, et siis pooleks aastaks minema. Tuleb suvel tagasi, tülid ununenud, mängukogemust juures, uus mees valmis. Ja Lyonis oleks siis kaks Andersoni juba. Llorise kohta ei oska midagi öelda, on meil niiväga teda vaja ? PIG ja Ben on ju ka päris enamvähem, kuigi viimast just tähtsasse mängu ei usaldaks.
Isiklikult oleksin mina küll rahul, kui Anderson ära saaks Manust. Ehk Prantsusmaal suudab mängida jälle nii nagu tegi seda Portugalis. Lloris on aga tulevikumees jällegi. Minu silmis on selline vahetus päris hea.
Arsenali vastu siis pela.
Arsenal on hea hoo sisse saanud ja ManU sai kindlasti enesekindlust selle võiduga Mancity üle juurde.
Pakun Rooney poolt 2 kolli.
Ja võit tuleb 3:1 ManU kasuks siis
vaene Anderson on vägisi topitud pühapäeval Londonisse sõitvasse meeskonda ja pidi pealekauba täna silmnähtava vastumeelsusega veel koos teistega trenni ka tegema:
mis siis algkoosseisudeks pakute ka?
VDS
Rafael - Vidic - Evans - Evra
Valencia - Fletcher - Carrick - Nani/Giggs
Berba - rooney
451 poleks väga my cup of tea : //.
Kommentaar