No tegelt jah minu arust viimases mängudes ta väga hästi mänginud kaitses ja tegelt sinna polegi midagi panna hetkel..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustväga hästi mänginud kaitses ja tegelt sinna polegi midagi panna hetkel..
Btw, Starmani kodukolmik ja YLE2 on ilma hääleta.Minu probleem ainult või kellelgi veel ?(mustamäel olen)"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Päris pingeline mäng oli - üllatust siiski ei juhtunud ja Manu võitis, Milani vastupidavusega väheke probleeme Ronny ja mõni teine veel olid teine poolaeg tunudvalt kehvemad kui esimene. Nani oli täielik katastroof - Valencia oleks võinud juba varem mängu tulla. Ei ole need Itaalia klubid enam samal tasemel, mis Inglismaa ja Hispaania klubid. Mängu parimad minu arust Hollandlane ja Fletcher ka Rooney oli teine poolaeg hea. Carricku punane oli muidugi päris rumal, ma ei saanudki aru, miks ta sai selle - mölises?
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustlõpp läks rabedaks, mille eest see carrick teise kollase sai, see jäi natukene arusaamatuks.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustPakun skooriks 2-3 Manule muidugi.You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Väga tore teine poolaeg, esimesest pole mõtet üldse rääkida, Scholesi väravaga vedas meil lihtsalt. Teisel poolajal Milan lihtsalt seisis nagu mingit mõtet poleks vendadel üldse. Positiivne, et Rooney oma CL -i väravatearve avada suutis. Ja Carrick? wtf ?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar