See oli küll viimane piisk karikasse.Ma mõtlen Jack Rodwelli ostmiskarikasse.Kõik muu oli allapoole arvestust.SAF vist ei vaadanud Evertoni mängu Chel$eaga,et 4 mehelise keskvälja pani.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Keskväli mängiti puhtalt üle ja kaitse oli sitt. Rooney hambutu mäng lisaks - ei saanudki midagi muud tulla.
mis Evansisse puutub, siis tasub hoida küll. Viimasel ajal on lihtsalt ebakindel, täna muidugi päris abitu. Noore mängija asi, hetkel vajab veel igasuguste oranžide poiste asemel kogenumat-paremat partnerit kõrvale.
edit: see jäi ka veel kripeldama siiski, et nahui see Berba välja oli vaja võtta? just sellest hetkest peale läks päris käest ära.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustmanu polnud ammu juba 2 väravaga kaotanud
19 detsembril saadi Fulhami käest 3-0Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Neville on selgelt vanaks jäänud ja Evans on viimased 2 mängu kaitses nagu peata kana. West Hami vastu ootaks juba Vidat keskkaitsesse tagasi.
Minumeelest viivitas SAF Mickey sisse toomisega liiga kaua ja Valencia välja võtmine oli kah halb variant.
Plusspoolelt tooks välja Evra ja Browni, ning Berba tegutsemise. Nii palju, kui Owen palli sai, hoidis ta palli kenasti ja söötis edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas eesticristiano Vaata postitustNeville on selgelt vanaks jäänud ja Evans on viimased 2 mängu kaitses nagu peata kana. West Hami vastu ootaks juba Vidat keskkaitsesse tagasi.
Minumeelest viivitas SAF Mickey sisse toomisega liiga kaua ja Valencia välja võtmine oli kah halb variant.
Plusspoolelt tooks välja Evra ja Browni, ning Berba tegutsemise. Nii palju, kui Owen palli sai, hoidis ta palli kenasti ja söötis edasi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustGary oli lihsalt imeline täna
Vastavalt siis Wigani, Boltoni, Portsmouthi, Burnley ja oijah... Portsmouthi vastu.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNeville polnud sugugi kõige hullem ja Brown plusspoolel? Nigga please. Evra vajaks hädasti lihtsalt natuke puhkust, mingid lollid juhtme kokkujooksmisest tingitud vead kipuvad aeg-ajalt sisse tulema. Teise värava puhul kaotas Goslingu korraks täiesti ära. Kodus West Hami vastu võiks ju küll de Laetile korraks möllata anda.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustTeine värav algas palju varem ja just Gary koos Valenciaga oli peasüüdlased selles.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustTäiesti nõus ja ei pidanudki silmas, et Evra seal suurim süüdlane oleks olnud. Aga tukkuma jäi korraks küll. Kui oleks üldse vaja konkreetselt kellegi kaela määrida, siis eeskätt Valencia, kes jättis abistamata.
Minu arust oli valencia hästi meest katmas, kuid miks Gary seal ka askeldas ja oma tagala tühjaks jättis on küsimärk. Läbi Gary lollusi pidi Wes positsioonist välja minema ning seeläbi ka Evans jne.
Nagu terve hooaja on olnd Manu kaitseliin väikeste apsude tõttu selline sõiduhoov nii oli ta ka täna.
Kommentaar
-
Nojah, peab üle vaatama, esmapilgul jäi selline mulje. Kollektiivselt küpsetatud pirukas nii või teisiti. Nagu keegi juba enne mängu kahjuks prohvetlikult sõnastas, et puhtalt paberil Neville-Brown-Evans kolmikut näha ajab vastase ründajad juba enne avavilet äksi täis. Lööb muidugi ka seda enam välja, kui keskväljale vabatahtlikult selline läbisõiduhoov tekitatakse. Viigiväravani oli intsitatiiv kenasti käes ja sealt edasi lasti miskipärast sinistel rahulikult lükata.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMa ei mõnitaks. Mängud Premieris, kus Gary on alustanud sel hooajal enne tänast: 5-0, 2-1, 4-1, 3-0, 5-0.
Vastavalt siis Wigani, Boltoni, Portsmouthi, Burnley ja oijah... Portsmouthi vastu.
Ma küll mõnitaks, sest mees on ilmselgelt ainult juustude klubide vastu, keda tulebki kolme väravaga loputada, mängida saand. Ja iga kuradi kord kui gary palli sai, käis külm jutt läbi ja lootsin, et mehike palli lihtsalt kiiresti kuskile minema kupataks. Nje narmalna.
Ja jälle see kaitse... Kui maailmaparimnatuaalsealbiinokaitsja halbuses on kõik juba korduvalt veendunud, siis Evans oli ka ikka üllatavalt sitt täna. Paneks siinkohal Riole uuesti ühe tutaka selle lollaka bänni saamise ees.
See Rooney esimese poolaja löömata jäänud üks-üks olukord jääb kripeldama ja tõele au andes mängis Everton täna taktikaliselt siga hästi.
33punkti korjata.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
see kaotus tuli meie olematu kaitsemängu ja SAFi kummaliste vahetuste sünergiana.
Gary jäeti koguaeg kohvile, lausa kahju hakkas temast. Sai Landoni endale vastaseks ka... unlucky. Brown ja Evans koos - oh õudust. Vincentilt ses osas 110% õige kommentaar.
Kõik vahetused olid vigased. 1-1 pealt Berbatov välja ? 1-2 pealt Valencia välja ja Fletcher äärele ??!! Carricku oleks pidanud pigem 60ndal minutil välja vahetama, täiesti nonsenss mees oli keskel. Ja ta cornerid olid lausa V liiga tasemel täna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar