kõige tähtsam karikas võidetud. hooaega võib juba õnnestunuks lugeda
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustEsimene suurem finaal see aasta mängitud ja võidetudAlgselt postitas P!NK Vaata postituststriimi?
1010101
Aga jah, gloorigloori, nagu tavatseb hõisata foorumikasutaja jyriöö. Pai muidugi kõigile, aga kaks paid saab Park, kellelt ma nii head mängu ei mäletagi.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Aston Villa - Manchester United 1-2 ::: video
http://videa.hu/videok/sport/aston-v...D1B1tO4jJTFBzw
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustÕnnitlused Mickey Mouse Cupi võidu puhul.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Selge siis. See oli õnnitlus, mitte iroonia. Mickey Mouse'iks nimetatakse seda isegi Inglismaal seetõttu ka kirjutasin nii.
Mul hakkab juba tunne tulema, et te ise otsite siin lihtsalt konflikte.
Supermariole ütleks nii palju, et tõepoolest on näha, et Arsenalis on totaalne talendi puudus ja tõesti lähemal kui mitte lausa kahekümnel siis vähemalt kümnel hooajal pole tõesti ühtegi karikat tulemas. (Vihje: See oli iroonia)
PS Carlsbergi liitri hind on vähemalt minu kodulinnas 16 krooni! Tõepoolest väga kallis.
Kommentaar
-
jaa, kogu aeg õudsalt tahaks verbaalselt molli anda kellelegi. surmtõsiselt ja täiega.
ehk et kõik pole alati nii terav kui paista võib. ega ammugi mitte solvavalt mõeldud.
ja tänud õnnesoovide eest. peame meeles ja eks siis vähemalt kümne aasta pärast vastame samagaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustOnud ju ei arvesta pingilt tulnuid.
Siiamaani beefin Pellegriniga.
Karikavõit on ka tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustja tänud õnnesoovide eest. peame meeles ja eks siis vähemalt kümne aasta pärast vastame samaga
Sa oled õel, vintsInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar