Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
eriti pede on mängu ajal siia kirjutada, kuid mõned asjad tahavad välja saada. ma luban, et veel editin pärast seda, et pedelevelit vähendada, aga... 1. t*ra mis kuradi treeningmäng see on, n****i küll. 2. park oleks nagu ühe kahekordse juustuburksi liiga palju ära söönud ja see vana kutt nani on endiselt ta ise.
Yet another Wayne Rooney header, from a Gary Neville cross, has put Manchester United 1-0 in front at home to AC Milan.
3. 13minutit ongi see aeg, mis gary vastu peab. need ülejäänud (kaks tükki oli vist)värava taha maandunud tsenderdused näitasid tema tõelist taset.
rafaeli, gibsonit ja obertääni tahaks näha.
päeva tsitaat bbc tekstikommentaatorilt: And we're under way at Old Trafford too. Don't worry, I will only be mentioning David Beckham when he does something interesting... like sneeze or cough.
pohui see vana Nani, kui kasvõi üks selline sööt mängus välja tuleb.
ja umbes samas pohui on ka see, mitu tsenderdust Gary tribüünile paneb. Ronaldinwho vastu pidi ta esimesel poolajal vaid korda kaks-kolm kuskil keskjoone lähedal maadlema, ülejäänud puhkudel on kas Valencia abiks tulnud või siis jänesehammas pidanud hoopis paremaks keskele lõigata, et Fletcher saaks ta seal rahulikult taskusse panna. Üleüldse on see väravaid hädasti vajava Milani tuiamine nii õnnetu, et lausa haigutama ajab. Hakka või Reali mängu vaatama.
rooney hästi, kõik hästi.
evra oli natuke ebakindel alguses minuarust, muidu oli täitsa mõnus mäng.
Nanil algusepoole hea pealelöök allanurka, Gary proovis ka peale lüüa, mis jäi arvatavasti ta karjääri viimaseks pealelöögiks.
btw, Selle kuu viimasel kahel päeval toimuvad siis juba veerandfinaalide esimesed mängud. ja loosimine on 19 märts.
Naljakas oli, kuidas puldi-juudid esimesel korral, kui 'we want glazers out' ekstrakõvasti kõlas, rahvusvahelisel telepildil hääle maha keerasid. Või mulle aint tundus nii? Sest et see greenandgold-värk on täiesti jabur, kui te minu käest küsite.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar