ruunile kinga, pole see hooaeg lliigas 25 väravatki löönud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustmõttetud pildidAlgselt postitas Nohik Vaata postitustTüüpilised sakslased...Algselt postitas Nohik Vaata postitustUEFA reeglitest:Algselt postitas Nohik Vaata postitustveel räigelt mõttetusiAlgselt postitas Nohik Vaata postitustja veelWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSul on arvutitund või?
aga ilmselt ei müüda kedagi maha, pigem laenatakse välja keegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustSul emal on arvutitund
Kommentaar
-
katsuks nüüd natuke mõistlikku juttu ka rääkida.
reservidest uudis, et see kuradi Eikrem on jälle katki läinud ja seekord hooaja lõpuni. pindluu puruks. ikka masendavalt palju koguneb tal järgemööda neid vigastusi. positiivse poole pealt on vastupidiselt varasemalt siin kirjutatule taas terve De Laet, kes lõpetas koos teistega just äsja seisuga 6:1 Hulli vägistamise. väravate eest hoolitsesid Gill, Obertan, De Laet, Evans, Brandy ja Dudgeon.
Foster - De Laet, Moffatt (Wootton), Gill, Dudgeon - Norwood (Pogba), Possebon, Evans, Obertan - Stewart (Keane), Brandy
teisipäeval kohtutakse suure tõenäosusega liigavõitjat otsustavas mängus vanade sõprade scouseritega.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustFoster reservis, nii palju siis inglismaa esiväravavahi staatuses olnud mehest. O well vähemalt saab mänguaega.
teemasse: It was reported on Friday morning that United have turned down the chance to sign Valencia striker David Villa for £40 million due to financial restrictions imposed by the Glazer family.
kuigi ainult mingi soccernet.comi jutt, siis fänk hevens, 40milku eest 28aastast mängijat - olgu ta nii hea kui tahes, mulle ta ei imponeeri - osta on pointless.
karimi võiks ikka sebida, ta võiks lõpuks mõista, et karjäär seal realis passides just ülesmäge ei hüppa.
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustruunile kinga, pole see hooaeg lliigas 25 väravatki löönudbuy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustvaadates neid ülejäänud mehi - greene, james, hart vähem, ta on mu favoriit - istuksid nemadki pingil või reservis. manu eest siis. inglise koondise väravavaht ei ole mingi sotsiaalne saatus, pigem lihtsalt tüüp-kes-tuli-peale-seda-vuntid-ja-patsiga vanurit. ma ei saa sellest ka aru, miks robinsoni ei kaasata?!
Kommentaar
-
Budwar is one helluva drug... Ma vist postitasin siia ka midagi. Kui kedagi solvas, siis mis ma oskan öelda peale in vino veritase..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustUus Maradona!
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustüks ülejala kusekas ei tee kellestki veel maradonat.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar