disgusting
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitust07-08 ja 08-09 särgid olid väga kobedad. Mis too viga nüüd on siis, et ei saa normaalset särki tehtud?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
mis mõttes milleks krae. king eric tuleb ja sööb su ära, kui sa veel nii lolle asju küsid.
mingil kaltsukas tehtud udusel ja poolikul mobiilifotol näeks ka parim armani särk otse loomalikult täielik hujoobin välja, aga ehk härradele sobib sellises vormistuses paremini? enne kui päris kaklema või veene nüsima lähete.
ja miks ma selle pildi nii suurelt panin:
PFA Player of The Year 2009/10 - Wayne Rooneyarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Veits offtopicut:
Man United have signed a new striker from Nigeria.
On his first day of training, Fergie picked up the ball and said 'BALL' then pointed at the goal and said 'Goal. Then he demonstrated a kicking motion and said 'Kick' understand, 'Kick ball, goal, GOOOOOAAAALLL!'
Eventually the young African plucks up courage to say "Excuse me Mr Ferguson but I speak very good English", to which Fergie replies ' Sit down son, I'm talking to Berbatov.'
Kommentaar
-
kuna paistab, et peale anekdootide muud niikuinii kottigi rääkida ei ole, siis anname aga edasi särgilainel hagu alla. järgneva pildi pühendan musjöö fittile:
ja nii üldiselt veel, et skeptikutele teatav tõestus (lollid naljad daatumiteemadel palun endale hoida). nagu esmamulje oligi - home paistab täitsa šeff ja away paistab täitsa bolton aastast üheksakendkuus.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar