Äge oli muidugi see, et pingil oli meil ka ainult kaks keskvälja meest, üks universaalne ette nihutatav kaitsja ja ülejäänud põlised kaitsjad. kohe oli ka näha, et kui kaotus seis tuleb, siis on jama
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ega jah peale Ronaldo ei olnud eilses mängus eriti midagi vaadata. Giggs üritas midagi, aga tulutult - kõik tema jooksud, löögid ja muud säärased olid natukene mööda. Kaitseliin toimis enam-vähem, poolkaitses oli hämmastavalt nõrk Carrick, Scholes´i natukene nägi, Giggs jäi meelde kui alatine mööda lüüa ja Ronaldo oli hoos nagu ma ennist juba mainisin. Ründes ei ole midagi head rääkida - Rooney närvitses, kuna ta vist ei olnud enda mänguga rahul, Saha´st ma ei taha üldse rääkida - sellise mänguga küll ma teda algkoosseisu ei paneks - aga noh, pole ju ka kedagi teist panna.....Eks tuleb loota, et seekord suudetakse Portugali libedikud alistada. Ennem tuleb muidugi Chelsea kotti panna.
Kommentaar
-
tundus, et manu meestel oli ikka korralik pohmakas.
gravesen sobib celtikusse mega-giga-super-über-alles-hästi.
kohtunik pani segast - pennel? karistuslöök?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Boruc tegi ka päris hea mängu. Vähemalt on viimane mäng kodus, seal tehakse portugaalidele topelt tagasi kahe viimase mängu eest.
Poleks väga halb mõte kuna edurivi seis on meil niisugune nagu ta on.
Kommentaar
-
See pilusilmne kohtunik ei ole kunagi eriti pädevat tööd teinud. Suurvõistlustel olen teda näinud vilistamas ja seal on ta ka vägagi kaheldavaid otsuseid vastu võtnud
Aga samas mäng on mäng ja kohtunikule ei saa mängu tulemust ette heita - seekord läks lihtsalt sedapsi.
Kommentaar
-
Ma olen korduvalt rääkinud, et see Mejuto Gonzalez on üks üpris armetu tegelane (Henry ilmselt nõustuks), aga noh, kellele sa ikka kurdad. Eile suutis ta koos neljanda kohtunikuga mõlema meeskonna treenerid korra ikka tõsiselt närvi ajada - kõigepealt pidi Jarošik tohterdamise järel mingi minut aega platsile pääsu ootama ning lõpus molutati ManU topeltvahetusega ka täiesti põhjendamatult tükk aega. Neville oleks peaegu neljanda kohtunikuga kättpidi kokku läinud. Ega asi ei olegi Gonzaleze puhul niivõrd selles, et ta teistega võrreldes jube palju eksiks, aga temas on mingi närvilisus või ebalus olukordade lahendamisel, mis ka mängijatele edasi kandub. Mulle vähemalt tundub nii. Enamik kohtunikke suudavad siiski olla mõjuvalt resoluutsed, nagu vaja. Aga eks see nii on, et kui kohtunik on kord juba nn eliitklassi arvatud, siis sealt välja kukkumiseks peab ikka korduvalt jämedaid ämbreid tegema...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Baines, Nakamura x2, Eastwood. 4 sisselastud karistuslööki. Hooaja jooksul 4 kaotatud mängu (kõik seni 0-1), kaks neist 'tänu' karistuslöögile. Seda on palju. Tuleb teha vastavad järeldused.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustBaines, Nakamura x2, Eastwood. 4 sisselastud karistuslööki. Hooaja jooksul 4 kaotatud mängu (kõik seni 0-1), kaks neist 'tänu' karistuslöögile. Seda on palju. Tuleb teha vastavad järeldused.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar