Algselt postitas FCTnr11
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
andersonist on kahju, et fergie teda ümberkoolitama hakkas.
minu unistus näha ManU mängimas vanakooli 4-4-2 oleks selles pildis üpris muheda väljanägemisega, kui keskel oleks flech ja hargreaves, arvestades, et gibsonit vormitakse ja igaks juhuks on ka scholes. hardreavesi vigasemehe-koefitsent on muidugi hirmuäratav, selles pildis võiks carrick ikka jääda.
buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
paneb selle Fosteri koha pealt siis ka ametlikult punkti. läind.
mul isiklikult on kahju, aga sellisel tasemel paraku tõestamisvõimalusi kamaluga ette ei loobita. Jään siinsamas teemas varem öeldu juurde, et võimeid kui selliseid on küll ja veel, asi jäi kinni kõrvade vahele - loodetavasti tabelikeskmikke seirav oluliselt väiksema diameetriga luup enam sellist ajukrampi ei tekita. Mehe enda karjääri seisukohalt ilmselgelt õige samm, igatahes edu.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustpaneb selle Fosteri koha pealt siis ka ametlikult punkti. läind.
mul isiklikult on kahju, aga sellisel tasemel paraku tõestamisvõimalusi kamaluga ette ei loobita. Jään siinsamas teemas varem öeldu juurde, et võimeid kui selliseid on küll ja veel, asi jäi kinni kõrvade vahele - loodetavasti tabelikeskmikke seirav oluliselt väiksema diameetriga luup enam sellist ajukrampi ei tekita. Mehe enda karjääri seisukohalt ilmselgelt õige samm, igatahes edu.
Ikka ei usu, et uus vv ostetakse, pigem saab Amos endale nr 3 koha.
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustisegi normaalne hind. 6m, osteti vist 1milliga
Ikka ei usu, et uus vv ostetakse, pigem saab Amos endale nr 3 koha.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustFoster said his goodbyes to teammates at Carrington on Saturday and will look forward to regular football at BIRMINGHAM from next season.
Esimene vend lahkumas ?Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustVahest võiks veits põhjalikumalt teemat vaadata.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar