No need 4 Igor anymore.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
Margit Rüütli isa on Arnold RüütelGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
me võiks selle vahele jätta, et iga mängija, kes suudab midagi ilusat mmil teha, kohe siia postitada, et võiks osta. Siis me võiks ju ka argetiina ründajad kõik osta ja messi ja kõikseemuu. ja see ka, Suarezi hind pidi olema 40+ mil.
E: Ega kõik manchesteris ei hakka lampi oma raha ilusate nimede eest hullukanti kulutama ka.
Kommentaar
-
With Rio Ferdinand now not expected to return to action until November, Capello will also have to decide whether Steven Gerrard continues as his captain. Ferdinand missed the World Cup with a knee injury and United manager Sir Alex Ferguson confirmed last night: 'Rio will be out of action for at least four months.
e siis Rio väga pikalt väljas, kui Vidic jääb siis Evans ja Smalling saavad korralikult mängida.Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postituste siis Rio väga pikalt väljas
reaalselt kukub muidugi ilmselt välja nii, et Rio tuleb millalgi esimestes voorudes platsile, tõmbab selja hopsti ära ja siis on paar kuud jälle hooleta.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustSpekulatsioonid on siis Sneijderi teemadel. Ma sügavalt kahtlen, et te ta saate, sest teil pole ju eriti rahagi.Kurva võitu eks. Mis tunne on, kui Manchesteri parima klubi nimetus käest libiseb?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustTänud sulle seltsimees. Kahju vaadata kohe kibestunud ManU fänne, kes ei suuda leppida sellega, et nende klubi pole enam number üks linnas.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar