Bebel täna võimalus esimest korda UTD särk selga tõmmata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas eesticristiano Vaata postitustjaga linki
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitusttuli 4-1 võit, rohkem infot hetkel jagada ei oska
Kommentaar
-
Algselt postitas eesticristiano Vaata postitustee.. pigem siiski kaotus, sest esimese poolaja lõpus olime 0:3 taga ju
Kommentaar
-
nii on, et Villa eesotsas kübara teinud Bannaniga peksis poisid silmapaistvalt ja teenitult 4:1 puruks. värav Ajoselt, muus osas midagi kaabuga vehkida ei olnud kahjuks. eriti nähtamatuks jäi Keane, mis siis ühtlasi ka tähendas pmtslt ilma ründajata mängimist, aga samas ega Eikrem-Evans teda eriti söötudega toita ka ei suutnud. pärast kogu seda kollases ajakirjanduses liikunud paska valmistas Bebe üpris meeldiva üllatuse, kiirust on, tehnikat on, tahtmist on ja nähtu põhjal ma küll ei julgeks öelda, et tal kuigivõrd fitnessist puudu jääks, päris kenasti jõudis rabada lõpuni välja. paras hunnik tsenderdusi olid ka täitsa teravad, kokkuvõttes täna üks paremaid. enam-vähem kõik eelnev kehtib ka Obertani kohta, küll aga on paraku selle viimase punkti osas sama mis varemgi - ilus vaadata, aga reaalselt olukordi tekitada ei suuda ta peaaegu üldse. samas, ka Nani oli veel napid poolteist hooaega tagasi ju samasugune. aeg annab arutust.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Manutd.com kokkuvõte, väravaraame tabati ikka ohtralt
Vince, kas sul MUTV ostetud või mingisugune justin.tv code või mingisugune 3s variant veel?
Kommentaar
-
mu teada küll mingit mutv'd siia endale osta ei saa, aga ega pole uurinud ka tõtt-öelda. netivariant aitab vaid tipphetkede osas, otse sealt reserve ega midagi ei näe. ühesõnaga kui justin toidab, siis toidab, alati ta ei viska ka seda tüüperrorit, nagu näiteks täna. tolle jama blokeerimiseks oli muidu mingi ultrasurfi nimeline jubinas kah tõmmatav, aga ma ei tea, kas see enam funkab.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
LinkLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar