Miks Manu fännid Ronaldo laule laulavad jälle? Täna kuulsin ja Rangersi vastu ka. Minu teada pole neil just väga soojad suhted temaga.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas torumees Vaata postitustMiks Manu fännid Ronaldo laule laulavad jälle? Täna kuulsin ja Rangersi vastu ka. Minu teada pole neil just väga soojad suhted temaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustEi mäletagi varasemast ajast sarnast seika, et miski muu peale tervise või juhendamisekeelu sunnib Fergie mängust eemale.20 LEGEND
Kommentaar
-
Puhtalt pressi rõõmuks, et need saaksid homme jälle kirjutada "Ferguson has STILL not seen Bebe play".
mis aga "Viva Ronaldot" puudutab, siis see on muidugi paras nali, nagu Unitedi fännid suhtuksid temasse negatiivselt. ei kujuta ette, kust selline arvamus pärit, aga peetakse lugu ja meeles nagu ikka endisi lemmikuid. äkki ajad Teveziga segamini? (kuigi ma ei kujuta küll hästi ette, kuidas saaks...)armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
"City - Manchester City Nobody knows your name"
Töö tehtud.Vastasele annaks ka au, üritasid teised isuga.No ja PIG küll tõrjus enamus üritusi,kuid mulle ta siiski väga kindlust ei sisestanud."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustNo ja PIG küll tõrjus enamus üritusi,kuid mulle ta siiski väga kindlust ei sisestanud.
Andersoni oli ka vahva üle pika aja 90 min näha. On ikka jõmikaks läinud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postituststreaker
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSee härra oli ju siiski riides, ei? Scunthorpe'i esindas ikka naturaalne kellamees.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar