Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mt013 Vaata postitustpanin pange veits, aga ses suhtes et tselsil ikkagi 1 mäng vähem peetud
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustAhjaa, ei tea mida see O'Shea "ma vaatan paadist kiikriga" selebratsioon märkima pidi? uuris, et kas kõrgemat taset ka paistab kuskilt?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustTäna mõni siinmail nähtav telekanal ei näita mängu?
Kommentaar
-
helvetti, juba hakkasin vaikselt kartma kui 0-1 kaotusseisu jäime. aga what a great comeback. ehkki celtic oli edasipääsu kindlustanud, oleksin arvanud, et nad tahavad ka grupi võita ning vältida mõningaid big guns, aga nojah, tegelt vahet pole, ükskõik kes vastu ka edaspidi ei tule, on pähkel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taalmann15 Vaata postitustSamas võib Manule nüüd vastu tulla nt Real või Barca ja mõlemad on ikka väga kõvad pähklidWhich ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitust
Mängust nii palju, et super mäng oli! Sellist pressi, mis viigiväravale eelnes ei mäletagi, et oleks näinud. Kuigi algus tõotas halba, 4-5-1 ilmutas end taas ning jäime kaotusseisu, suutsime suurepärase esimese poolaja lõpu ja teise poolajaga asja enda kasuks pöörata. Järgmises ringis on raudselt Real Madrid vastas.
Kommentaar
-
tundub, et Rio ja Vid on Manu uus ründepaar.
ilus jõunumber oli see mäng Manu poolt.
Vidic võib kahurdada palju tahabsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustJärgmises ringis on raudselt Real Madrid vastas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar