320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas alehis Vaata postitusthahaha dude you made my day!Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMillisel võistlusel see edukaima klubi tiitel antakse?
Koduliiga tiitleid Mänkul vaevalt maailmas kõige rohkem on viimastel aastakümnetel. Kasvõi Glasgow Rangersil on rohkem tõenäoliselt. Meistrite liigas on mitmed klubid edukamad olnud? Ma ei saa aru mis tiitlitest sa räägid?
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustRoma fännidel ei ole midagi nuriseda, meil on klubi kapten olnud eluaeg truu ja pole kunagi iitsatanudki kuskile minemisest, küll meil on kerge.
Kaastunne minu poolt!
.
Kommentaar
-
Teistele teemadele natuke.
Arvestades Rooney "ultimaatumit" Glazeritele, mis te arvate, keda nüüd SAF turult püüdma läheb? Kolm kõige levinumat nime on hetkel Dzeko, Sneijder, Defour.
Defouri tasemest ma väga palju ei tea, kuid tean seda, et Ferguson niisama mehest huvitatud olla ei saa. Miinuseks veel see teadmine, et kuidas mees peale jalaluumurdu füüsiliselt ning psühhiliselt valmis on.
Sneijder pole veel küll uuele lepingule alla kirjutanud Interis, kuid minu meelest on tema lahkumine küll ebatõenäoline klubist, mis just võitis CL-i. Ning veel ei tea, kuidas ta ManU formatsiooni sobida saaks. 451, Rooney üksi ründes ning Sneijder selja taga? Arvestades Berba ning Hernandeze hetkeseisu, siis väga ebatõenäoline. Kuidas ta toimiks tavalises 442s, näiteks Fletcheriga kõrvuti?
Dzeko on küll tasemel mängija ning ei kahtle, et mees Premieris hakkama saaks, kuid tõesti, meil on juba ründes Rooney, Berba, Hernandez ning Ferguson ei taha kindlasti maha kanda ka Machedat(kuigi no tõesti, millegi hiilgavaga ta pole küll hakkama veel saanud). Ainuke võimalus tema järele minemiseks oleks vigastus kummagile neist kolmest, millest väga kerge tagasi tulla ei oleks. Unustasin veel muidugi Oweni, pole kuulda olnud, mis plaanid SAF-il temaga veel on.
Omalt poolt veel pakuks sellise variandi välja, et miks mitte 20M Diarra eest välja käia? Või Gourcuff? Gourcuff on küll samalaadne mängija Sneijderiga, kes nii väga võib-olla ManU formatsiooni ei sobi(siiski pole nii väga suur probleem, oleneb kohanemisest ikkagi). Aga nii palju kui ma olen Diarrat Reali mängudes näinud, on mees super olnud(vb kokkusattumus? ), ei mõista, miks ta näiteks Khedirast nii väga halvem on?
Arvamusi?
Kommentaar
-
Ah jaa, selle unustasin täiesti ära, mõtlesin hetkeks, et mees on veel Bordeauxis.
Uus väravavaht oleks ka jaanuariks väga hea lüke, van der Sarilt oleks nii mõndagi õppida. Näiteks De Gea, ost tulevikuks. Või siis see šotlane McGregor, kelle kuuldavasti saaks vaid 5M naelaga(hind ei vasta siiski ManU ambitsioonidele, kuid hind ei võrdu alati kvaliteediga. ).
Kommentaar
-
Kedagi suurt ei osteta. Rooney'ile aeti lihtsalt mulli, et ostame ja värki. Pealegi SAFilt tuli huvitav lause: "I'm pleased he has accepted the challenge to guide the younger players and establish himself as one of United's great players."
Suht selge, et ei osteta kamaluga staare juurde, vaid Rooney on selge liider ning peab ka vastavalt mängima.Manchester United
Juventus
Kommentaar
-
Algselt postitas StokLäti pole ka veel terve kontinent, kuigi peaaegu juba. Igatahes nii AC Milan, Real Madrid kui Barca on Euroopa tasemel (viimase paarikümne aastaga) rohkem saavutanud kui Man Utd.
Alates 1990 siis:
Milan
Liiga 6
Karikas 1
superkarikas 4
Meistrite liiga 4
euroopa superkarikas 4
Fifa world cup 2007
Real
Liiga 7
Karikas 1
superkarikas 6