palun vaielge nüüd kõige ilusamate särkidega klubi ka selgeks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustpalun vaielge nüüd kõige ilusamate särkidega klubi ka selgeks.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
On mingi hüpoteetiline plaan minna 4. jaanuaril ManU kodumängule Stoke City vastu. Et kuidas piletite hankimisega on? On väga defitsiitne kaup/kuidas pileteid saada üldse?
Ette tänades, Rebellion.Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustOn mingi hüpoteetiline plaan minna 4. jaanuaril ManU kodumängule Stoke City vastu. Et kuidas piletite hankimisega on? On väga defitsiitne kaup/kuidas pileteid saada üldse?
Ette tänades, Rebellion.
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustAlates 1990 siis:
Milan
Meistrite liiga 4
euroopa superkarikas 4
Kommentaar
-
Mingi üpris intrigeeriv 4-3-3 täna. Johnny goes marching down the wing jälle või, ja Chicha ka äärel? Veider sitt.Van der Sar
Neville - Ferdinand - Vidic - Evra
O'Shea - Fletcher - Scholes
Nani - Berbatov - Hernandez
Subs: Kuszczak, Brown, Smalling, Carrick, Obertan, Macheda, Gibson.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustAlexis Sanchez võiks äkki äärele tulla.....gourcuff oleks samuti väga täkk valik
Tänast koosseisu kommenteerides...Neville paremkaitses... mina usaldaksin pigem Rafaeli, andes talle natuke kogemust seal, kuid ma ei tea, kes seal Stokes vasakäärel on, kui mingi turbojänes ei ole, siis Neville peaks ka tegelt mänguvõimalust saama, et päris ilma ei jääks. O'Shea mulle meeldib paremkaitses, kuid parempoolikus... vähemalt aitab Neville hädast välja kui vaja, ründepoole pealt Nani hakkab seal paremal niikuinii isetsema. Loodan seda, et Hernandez päris puhas vasakäär seal ikkagi ei ole, vaid lõikab sisse rohkem, Evral võimalus palju seal ringi liikuda. Taktikaliselt saan isegi Fergusoni mõttest aru, testib natuke euroopalikku formatsiooni, mida Inter, Barca valdavalt kasutavad. Eriti Interi eelmine hooaeg Mourinho all.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mourinho Vaata postitustSanchez meeldiks mulle ka väga, nähes tema esitusi Tšiili eest. Samas see paneks Valencia koha tiimis kahtluse alla, mis praegu tema taastumise puhul just kõige parem idee pole. Nani-Sanchez äärtel...miks mitte?
Tänast koosseisu kommenteerides...Neville paremkaitses... mina usaldaksin pigem Rafaeli, andes talle natuke kogemust seal, kuid ma ei tea, kes seal Stokes vasakäärel on, kui mingi turbojänes ei ole, siis Neville peaks ka tegelt mänguvõimalust saama, et päris ilma ei jääks. O'Shea mulle meeldib paremkaitses, kuid parempoolikus... vähemalt aitab Neville hädast välja kui vaja, ründepoole pealt Nani hakkab seal paremal niikuinii isetsema. Loodan seda, et Hernandez päris puhas vasakäär seal ikkagi ei ole, vaid lõikab sisse rohkem, Evral võimalus palju seal ringi liikuda. Taktikaliselt saan isegi Fergusoni mõttest aru, testib natuke euroopalikku formatsiooni, mida Inter, Barca valdavalt kasutavad. Eriti Interi eelmine hooaeg Mourinho all.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
3 punkti sellest mängust olid kõige tähtsamad! Lisaks teeb Chicarito kõik et põhimehe kohta saada ja ei näe mingit põhjust miks ta ei peaks alg 11-s olema. Peaga värav oli ikka koordinatsiooni tipp tase.
Van der Sari väljavisked olid head, lisaks meeldib mulle see ründav-Evra!
MoM Javier HernandezAILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar