Sellest peaks märk maha jääma. Sul tuleb vaid õige inimese käest küsida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSellest peaks märk maha jääma. Sul tuleb vaid õige inimese käest küsida.
edit: ok nüüd on. naer.
Väidetavalt on Kuszczakile öeldud, et ta võib soovi korral jaanuaris lahkuda. Pole ka üllatav, arvestades Fergie hiljutist (enda kohta) päris konkreetset viidet veel ühe väravavahi toomisele. Üsna kurva tooniga viimane akord poolakale sel juhul, detsembrikuist graafikut vaadates vaevalt teda enam kuskil liigas mängu lastakse. Samas igati loogiline, kui uuele hooajale vaadata - keegi (de Gea, Neuer) esikinnas, Lindegaard teine, Amos kolmas.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Parem oleks kui see kuzszszzszzszsack oma nägu manu väravapostide vahel enam ei näitaks, sest eile oli mees ikka tõsiselt kohutav. Väljalöögid auti ja jalaga oli ebakindel as always. Aga õnneks varjas seda natukene ka vastasmeeskonna väravavaht, kes ilmselgelt on pudrunäpp ja peedijalg number 1 Maailmas. Aga kokkuvõttes siis loodetavasti kuzszack jaanuaris maha müüakse ja Lindegaard teiseks väravavahiks tuuakse. Ja ma arvan et juba järgmisel hooajal võib taanlane esiväravavaht olla, kui kõik hästi lääb. Vaevalt et hakatakse suvel ala de Geat, Neuerit, LLorist, Mandandat ja kasvõi härra Greeni() soetama.
Kommentaar
-
Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustSeda päeva olen ma oodanud ju mitu aastat. Seda päeva kui see kõikvõimas Manu tambitakse korralikult maa alla. Ha ha ha!
Meie, ManU fännid saame kord kuus City faile jälgida.
Edu
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSellest peaks märk maha jääma. Sul tuleb vaid õige inimese käest küsida.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustParem oleks kui see kuzszszzszzszsack oma nägu manu väravapostide vahel enam ei näitaks, sest eile oli mees ikka tõsiselt kohutav. Väljalöögid auti ja jalaga oli ebakindel as always. Aga õnneks varjas seda natukene ka vastasmeeskonna väravavaht, kes ilmselgelt on pudrunäpp ja peedijalg number 1 Maailmas. Aga kokkuvõttes siis loodetavasti kuzszack jaanuaris maha müüakse ja Lindegaard teiseks väravavahiks tuuakse. Ja ma arvan et juba järgmisel hooajal võib taanlane esiväravavaht olla, kui kõik hästi lääb. Vaevalt et hakatakse suvel ala de Geat, Neuerit, LLorist, Mandandat ja kasvõi härra Greeni() soetama."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Arvasin kohe, et mõni mees tuleb niikuinii vaidlema. See selleks, aga.. Green teeb tõrjeid ilusaid ja häid, päris palju pendlaid on ära võtnud, aga no kahjuks kõik see ei tule nii hästi välja temas, sest selle kõrvale paneb ta nii palju praaki, võta kasvõi Inglismaa-USA, ja eilne mäng kah. Tegi mitmeid tõrjeid, aga mõni väljalöök läks jälle auti ja täiesti rahulikul momendil üritas pikka ette lüüa, aga lõi hoopis vastu Macheda selga, no tule taevas appi, mina oleks selle palli paremini löönud.. Parandas oma vea küll, aga sellegipoolest suhteliselt kahtlase väärtusega väravavaht. Mõnesmõttes sarnanebki kuzszackile- tõrjed on vahel imelised, aga stabiilsust ja jalaga mängimises kindlust pole. Vaidled vastu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustArvasin kohe, et mõni mees tuleb niikuinii vaidlema. See selleks, aga.. Green teeb tõrjeid ilusaid ja häid, päris palju pendlaid on ära võtnud, aga no kahjuks kõik see ei tule nii hästi välja temas, sest selle kõrvale paneb ta nii palju praaki, võta kasvõi Inglismaa-USA, ja eilne mäng kah. Tegi mitmeid tõrjeid, aga mõni väljalöök läks jälle auti ja täiesti rahulikul momendil üritas pikka ette lüüa, aga lõi hoopis vastu Macheda selga, no tule taevas appi, mina oleks selle palli paremini löönud.. Parandas oma vea küll, aga sellegipoolest suhteliselt kahtlase väärtusega väravavaht. Mõnesmõttes sarnanebki kuzszackile- tõrjed on vahel imelised, aga stabiilsust ja jalaga mängimises kindlust pole. Vaidled vastu?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Tegelikult mina arvan et eile sai kõikvõimas Manchester United FC, võimisiganes, päris kõva paki West Ham United-i käest. Seega teen ettepaneku ühe ööpäevaliseks leinaseisakuks. See tähendab et oleks viisakas 24H mitte ühtegi postitust antud teemasse teha. Ei ole vaja vabandada(fiti, vincent), ei ole vaja mõnitada (chelsea fännid). Praegu on klubis toimumas väga suured muutused. Klubi mis on nii kaua illusioonides elanud on tulemas tagasi maapeale. See tähendab et kõik kes kudiagigi antud klubiga seotud on, kannatavad äärmiselt tugevate võõrutusnähtude alla ja on ettearvamatud. Olge humanistid!
päikestFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustEi näinud eilset mängu, aga kas keegi selgitaks, et mis kurat toimus?
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitustLihtne
Kommentaar
-
Loodetavasti teil see päev meelest ei ole ära läinud. http://www.youtube.com/watch?v=OPU30sYpMtk"But you can't write us off. You can never write Manchester United off."
Kommentaar
-
eks see vist olegi mingisugune suurklubi staatuse märk, et kui ulukite kooseisu poolt tehtud ülisita mänguga keskmisest kotikumalt meeskonnalt 3nda järgulises karikasarjas mehemoodi välja võetakse, tulevad igasugused mehikesed lõugama kui sitt sats see tegelikult ikkagi on.
noorematele ja rohkem/kergemini erutuvatele manu fännidele soovitaks sellistesse kommentaaridesse lihtsalt rahulikult suhtuda. kui sügavalt sisse-välja hingamisest abi ei ole, siis antud hetkel mõjub suhteliselt asjaliku rahustina näiteks premmeri tabelile pilgu peale viskamine.
jõuluaeg, oh jõuluaeg
johnny evans, käi v?ttu.
tegelt.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar