mitte ükski vigastus ei ole "Õnneks"
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kaks väga erinevat poolaega, kuigi ka teisel poolajal oli perioode, kus ei tulnud sittagi välja. SAFi vahetused olid 5+. Huvitav, kas Gibsonist saab veel sellise tasemega mängumehe teha. Rafaelist tahaks ka kihku-kähku teada saada ja üldiselt võeti see vajalik võit läbi ussi***** ära, midagi ilusat siin ei olnud, peale väravate, mõningate löökide ja berba omaksvõtu esimesel poolajal.
E: ja näe, saingi Rafaelist kihku-kähku teada.
Kommentaar
-
Pole siin ei kohtunikku ega kedagi teist süüdistada - United pani teisel poolajal paremuse maksma; hästi näidati ära, et kogemustega need viimased kakskümmend minutit ära võetaksegi, lihtne ja loogiline.
Giggs tõi äärele korralikult teravust, Hernandez mängis väga hästi liiniga samal joonel, tõmbas kahel korral ilusti suluseisupiiri pealt ära - ühe korra lõi väravavahile pihta, järgmisel korral juba võrku; Berba samuti tegi ilusti värava all ära, lihtne.
Muidugi minu poolt naiivne oodata, et buduka-sarnased mingi lollusega ei vasta, aga päris lampi ei tasu ju lahmida.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusttäna võite küll selle võidu eest vaid kohtuniku tänada!
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustMuide Parki teekond Aasia karikal ka selleks korraks läbi. Saab Punaste juurde naasta.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustPole siin ei kohtunikku ega kedagi teist süüdistada - United pani teisel poolajal paremuse maksma; hästi näidati ära, et kogemustega need viimased kakskümmend minutit ära võetaksegi, lihtne ja loogiline.
Giggs tõi äärele korralikult teravust, Hernandez mängis väga hästi liiniga samal joonel, tõmbas kahel korral ilusti suluseisupiiri pealt ära - ühe korra lõi väravavahile pihta, järgmisel korral juba võrku; Berba samuti tegi ilusti värava all ära, lihtne.
Muidugi minu poolt naiivne oodata, et buduka-sarnased mingi lollusega ei vasta, aga päris lampi ei tasu ju lahmida.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustHärrased, kui budulojus nii ütleb siis nii ka on.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustjaaaaa läheb jälle lahti, isegi Poom hakkas eetris sama lõnga kerima, et vaata aga kui oleks olnud Old Traffordil ja manku mees, et siis... Sealt poleks nagu küll osanud karta, oli ebameeldiv üllatus. Naeruväärne on nii või teisiti.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas foorumi parim postitaja seletaks rumalale itaalia-läbu tropile ka ära, et mis nüüd viga oli? Kas ei olnud pennal või ei tohi eetris Mänku kohta midagi negatiivset öelda?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsa ikka vaatasid sama mängu?teie poolel oli 9 lammast ja 2 mängumeest kes selle asja koos kohtuniku abiga ära kobistasid.kindel pennu jäi andmata,oleks Blackpooli oma sama moodi teinud oleks kindlasti pennu olnud.Krt teid hoiavad kohtunikud nagu sitta pilpa peal ja seda pea igas mängus,sest nad ei taha SAF-i viha ja inisemise ohvriks saada.Rooney muidu ikka totaalne kloun ja kui tahab veel tippu tagasi tõusta siis tuleks kiiremas korras sellest linnast jooksu pannaGiggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar