Algselt postitas P!NK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustO'Shea- ihhihii ja ahhahaa, see mees on nii naljakas!
E: Tundub, et peab Nani asemele hoopis Vidici sinna äärele hullama panema. Vidici kahur on täna ikka ilmselgelt täpsem.
Ajaa, küsimus suurele ringile. Miks nani lööb meie kornereid?You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Enne mängu oli väike hirm mõeldes parema ääre peale, kus Young ja Downing vs. O´Shea, aga tegelikult polnudki hullu.
Esimene poolaeg konkurentsitult parim poolaeg, mida ma meeste esituses see hooaeg näinud olen.
VdS-le plaks-plaks hea söödu eest ja Rooneyle pepupats ilusa esituse eest.AILTON
Kommentaar
-
Martinile, loetavalt:
Ilge ulme ikka, millised käärid kodus/võõrsil vahel on.
Nemandinho. Mida lööki.
Elementaarlollusi kaitses ei vabanda samas miski. Rohkem keskendumist.
Paranormaalne nähtus. Muuga Giggsi vormi ei seleta. Volke uurigu.
Ei saa jätta ka järgmist asja ütlemata. Valvekräunujad, vakka. Aga...
Rafael vs Varney = Dunne vs Nani. Üksüheselt. Evens out ja need teised jutud.
See veel ka, et Nani kohta mitte üks halb sõna täna, eks. See sööt, oioi.
Ega rohkem vist polegi midagi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kui kohtumise alguses pidi Nani mängu jätkamiseks doktori-härralt õla peale patsutusi saama kahel korral, siis muie oli näol ja ropud sõnad suus, aaaaga...superluks esitus meeskonnalt (va villa värav) ning mõtiskluseks: kui Fletcher poleks veritsema hakanud, kas SAF polekski kellelegi teisele mänguaega andnud?Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSee veel ka, et Nani kohta mitte üks halb sõna täna, eks. See sööt, oioi.
aga see õnn, mida ma tundsin vaadates lähedalseisva isiku minaTelefoni livescoreist 1' W.Rooney...teretulemast tagasi, wayneo, loodan, et leidsid selle püssirohutünni nüüd jäädavalt üles.
darren (,get) bent!buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar