Ostu on väga raske loota. Võib pmst välistada mingi staari ostmise, varastatakse mingi latiino keskväljakunn ja 7 aasta pärast helistab madrid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Rodwell oleks kindlasti hea ost, aga nagu ma olen aru saanud, mängib ta rohkem sellist Ball winning poolkaitsjat. ManU-l on rohkem vaja sellist Özi/Snijderi taolist mängijat vaja, kes paneks selle palli korralikult liikuma ja oleks ka ründe tegevuses toeks.
Ideaalne oleks suvel saada sellised vennad: Eden Hazard , Hamsik (Pakkusin selle nime lihtsalt sellepärsat, et SAFi poliitikat teades, ta mingit staari ostma nagunii ei lähe) ja Rodwell.
Hazard siis Giggsi asemele, Hamsik või keegi muu keskväljale ja Rodwell siis asendamaks Carrickut.
Kommentaar
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustRodwell oleks kindlasti hea ost, aga nagu ma olen aru saanud, mängib ta rohkem sellist Ball winning poolkaitsjat
Kommentaar
-
Park vaadaku täna, et Evrale homseks pohmelli ei tekita, oma juubliga.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustIdeaalne oleks suvel saada sellised vennad: Eden Hazard , Hamsik (Pakkusin selle nime lihtsalt sellepärsat, et SAFi poliitikat teades, ta mingit staari ostma nagunii ei lähe) ja Rodwell."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry-Miks ei võiks kedagi akadeemiast võtta? Teil ju nii tugev klubi struktuur, nagu siin City noori lüpstes väidate. Aga ikka käivad läbi igast Modricid, Özilid, Sneijderid ja teised Jolki-Palkicid.
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustRodwelli näol on tegemist liiga ühe universaalsema inglasest noorega. Alustas keskkaitses, liikus poolikuks ja olude sunnil on mänginud küllalt edukalt ka ründava poolikuna. Tehnika on ok, mängu jagab. Tore oleks teda kuskil tippklubis näha, kuid kui tehinguks peaks minema, siis hinnalipik saaks olema paganama kõrge.
Kommentaar
-
njaa kutid lahendage oma tülid kuskil msnis vms kirjutage kirju üksteisele.
Ryan Giggs - back v Wigan
Michael Owen - back v Wigan
Rio Ferdinand - back v Liverpool
Jonny Evans - back v Liverpool
Ji-sung Park - back in two weeks
Antonio Valencia - possibly back in two weeks
Anderson - back in three weeksAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustKuskilt on kõrva jäänud ka laialt levinud arvamus, et sellest mehest saab Ferdinandi asendaja koondise keskkaitsjana hoopis.
Kommentaar
-
Ma oleks just pigem skeptiline. Brown on ju varusse jäätud ja puujalgne o'shea mängus. Kingi raudselt ei juleta mängu kaasta ja meie 4-3-3 on kohutav. Aga eks me näe
o'shea, fletcher, carrick ja poole kohaga smalling, vidic ning rooney on ikka natuke liiga puujalgne, vds ja chicharito õnneks päästavad meid. kas tõesti preagusest koosseisust tehnilise poole pealt paremuselt kolmas on vds?! appii..“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas 2pac Vaata postitustUnited: van der Sar; O'Shea, Smalling, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick, Scholes; Nani, Hernandez, Rooney
Subs: Kuszczak, Brown, Fabio, Rafael, Gibson, Berbatov, King
Huvitav, kuidas siis mängitakse ?
VDS
O'shit-Smalling-Vidic-Evra
Nani-Carrick-Scholes-Fletch
Chicharito-Roo
Või on Wayne äärel ? Ilmselt see esimene variant ikka.You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar