Algselt postitas rennu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustmnja ramireze vastu tehtud viga oli 100% penalt aga nujh jh läks seda pidi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVDS oleks selle nagunii ära võtnud - ju kohtunik ei tahtud, et Chelsea end väga täis teeb
Kommentaar
-
Vana pani vastu ootusi jälle formatsiooniga täppi, Carrick ja Park olid täna mõlemad otse sealt ülemisest sahtlist. Ja Valencia hämmastab mind iga mänguga, niivõrd head tagasitulekut ei oleks elus oodanud. Natuke liiga alla muidugi lõpuks jälle vajuti ja õnn aitas ära hoida, aga noh.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
eks nüüd võib seda tselsifännide andmata jäänud penaltinuttu kuulama jääda...Isikliku arvamuse kohaselt oli penalti ,aga see selleks.
iseenesest valencia äärekaitses FTW! Minujaoks ootamatu ja avantüristlik aga tasus ära.Positiivsus."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVDS oleks selle nagunii ära võtnud - ju kohtunik ei tahtud, et Chelsea end väga täis teeb
Kommentaar
-
Algselt postitas Põhivend Vaata postitustMisasja see Rafael endale sebis pärast Drogba pikalipanemist?
//veidi imelik sõnastus. Küsin siis et kas mingi rebestus või misasja?
edit:
nickcoppack twitter
Asked Rafael how he was as he limped past me (unassisted, by the way - no crutches). He smiled, said "I'm ok" and gave a thumbs up.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar