Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Huvitav, mis see on, et iga kord kui kuskil interneti avarustes ilmub uudis a la Nani Reali või Ronaldo Unitedisse, siis heidetakse kohe see kõrvale kui mõttetu kuulujutt. Aga kui kuskil ilmub väriseva käega tehtud mobiilipilt vormi kohta, siis kohe on nutu- ja/või kiidulaul lahti."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustHuvitav, mis see on, et iga kord kui kuskil interneti avarustes ilmub uudis a la Nani Reali või Ronaldo Unitedisse, siis heidetakse kohe see kõrvale kui mõttetu kuulujutt. Aga kui kuskil ilmub väriseva käega tehtud mobiilipilt vormi kohta, siis kohe on nutu- ja/või kiidulaul lahti.
elu näitab, et kolm aastat vana nokiaga tehtud udusel pildil on kordades rohkem tõepõhja kui thesuni, goalcomi või huiteabmis muul saidil, nuta või naera.
kooseisust - berbat pole pingilgi; 'the fuck, Alexander Chapman?!buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustvan der Sar
O'Shea - Smalling - Vidic - Evra
Nani - Carrick - Anderson - Giggs
Rooney - Hernandez
pink: Kuszczak, Fabio, Evans, Gibson, Park, Valencia, Owen.
Ma ei saa aru, et miks ei taheta Fabiot enam äärekaitsesse panna. Ma saan aru, et kui juhitakse, et siis vahetatakse teisel poolajal Nani või keegi teine ära aga da Silva on on minu silmis mitu korda parem kui See pikk ja puine iirlane seal äärekaitses, seda on näitanud ka viimased mängud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Juanito Vaata postitustda Silva on on minu silmis mitu korda parem kui See pikk ja puine iirlane seal äärekaitses, seda on näitanud ka viimased mängud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
oeh jumal, milline võimalus vahet Arsenaliga kasvatada. a nagu see hooaeg tavaks on saanud, siis mäng oli võõrsil ja oleme tulemusega rahul! Esimene poolaeg Newcastle pani ikka normilt, kohati tundus, et kumb see tabeli tipus asub. Giggsilt kehv tegutsemine täna, vanamees ka muidugi. rabe rabe üldiseltAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Antz- Vaata postitustDiving wankers.
Aga üldiselt, eh... Pask mäng arusaamatu vilega. Fair enough.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Hernandezi kollane ja pendla andmata jätmine Lovenkrandsile tehtud vea eest olid huvitavad otsused, kuna kohtunik nägi (kui tal midagi silmas polnud) selgelt seda, mis toimus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustAa, sulle jäi ka see Jonase nimeline veerev põhukott silma jah?
Tema väljaspool karistusala aset leidnud korduvat põlvenõrkust ei saa päris otseselt võrrelda kastis tehtud kirbuhüpetega väikese vastiku hindu poisi ja mehhiklase esituses.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustpendla andmata jätmine Lovenkrandsile tehtud vea eest olid huvitavad otsused, kuna kohtunik nägi (kui tal midagi silmas polnud) selgelt seda, mis toimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMis ajast Evra iirlane on, seda enam pikk ja puine? Sest kui üldse Fabio kellegi asemel mängida võiks, siis oleks see Evra, kes pole sel hooajal sisuliselt jalga gaasilt saanud võttagi. Mida on 'näitanud' ka viimased mängud.
Peace
Loodame, et Chicarito saab palliga ümberkäimise kiirelt selgeks, sest sellist meest, kellel on nii hea finishing ja kiirus, ei ole eriti palju, tuleks ainult natuke tehnikat juurde. Mis puutub mängu, siis ma millegi pärast kartsin sellist mängu, sama nagu huntidega, kodus kindel võit aga võõrsil ei tule midagi välja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar