Algselt postitas Matu1994
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Matu1994 Vaata postitustÜldse ei saa aru, miks kommentaator (see kes Kruusiga oli, nime ei mäleta) ütles Carricku kohta, et on teinud terve mäng kõvasti musta tööd. Minu arust oli mees kohe väga kindla esitusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Matu1994 Vaata postitustÜldse ei saa aru, miks kommentaator (see kes Kruusiga oli, nime ei mäleta) ütles Carricku kohta, et on teinud terve mäng kõvasti musta tööd. Minu arust oli mees kohe väga kindla esitusega.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Matu1994 Vaata postitustÜldse ei saa aru, miks kommentaator (see kes Kruusiga oli, nime ei mäleta) ütles Carricku kohta, et on teinud terve mäng kõvasti musta tööd. Minu arust oli mees kohe väga kindla esitusega.
Antud juhul andis hr. Vara mõista, et Carrick on teinud kõvasti sellist tööd, millega üldiselt pilti ei pääse ning fännipoisse ei võida: töötanud tagasi, palli võitnud, sööduvõimalusi kinni pannud. Ehk siis sedasorti tööd, mida sibid teevad: ei ole ilus, aga on vajalik.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustnimelt ta oli palju kukkunud ja mustaks saanud. ehk ta oli töötanud mustalt.
aga kärrik pani jamh, väga hästi.
Kommentaar
-
'How wrong was I?'
Pean ütlema, et üpris arvestatava tüki minu lugupidamisest võidab selle avaldusega tagasi. Kõlab suhteliselt ausalt ja eks mõistus tuleb ikka tasapisi. Vähemalt on mune, et oma vigu tunnistada. Aga kõike veel andeks ei saa. Kui nüüd annaks sellele oma türnühvlist agendile ka lõpuks korralikult jalaga ballakitesse (olgu siis reaalselt või kujundlikult, eelistatavalt muidugi mõlemat)... Noh, siis võiks juba mõelda.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Lugesin ka just paarkümmend minutit tagasi artikli läbi ja peab tunnistama ,et ausus on olemas.Jah , nagu vincent juba mainis, päris kõike tagasi ei saa, aga midagi ikka.Ei hakka mööda hiilima, suurt osa mängib ka vormikõvera tõus.Peaasi ,et nõnda edasi läheks.BTW barkale tegime esimeses legis summaarselt söötmisekohapealt silmad ette(küll mitte protsentuaalselt)."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustMiks count ManU't ei salli? Kas see 7-1 kaotus jättis niivõrd sügava jälje tolle makaroni psüühikasse?
(ärge kustutage, tõsimeeli on huvi)
Kommentaar
-
Algselt postitas AndresR Vaata postitustJa ta ei jaura ainult ManU teemas, kobisemist on tal iga klubi kohta, mis pole AS Roma või Tottenham. Ning seda aastaid.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustEhk siis count tunnustab tõelisi jalgpallureid ja kritiseerib piidreid, gloory huntereid ja muidu ahve!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar