O'shea ja Owen ajavad seal asja ära
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Busby Vaata postitustO'shea
30!
Happy Birthday John O'Shea! The Reds' defender is 30 today.
Manutd.comYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
mr Andersoni värskeim intekas tuletab meelde, et mees pole nelja klubis oldud hooaja jooksul saanud mitte ainsamatki korda normaalset pre-seasonit läbi teha. mina vaatan seda, ta vanust, suhtumist, kohati juba avaldunud võimeid ning pakun, et pointi on küll ja rohkemgi veel. tegelikult olen suisa valmis millegi mõistliku peale bettima, et kui jälle mitmekuulised põlvevigastused segama ei tule, leiab härra seni puudunud stabiilsuse ja teeb vägagi soliidse järgmise hooaja.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
aga vince, betime. mina väidan, et andokast ei tule ka järgmine hooaeg midagi muud kui trullakas löögi-foobik. sina ütled, et poiss avaneb nagu roosinupp peale sooja vihma.
võtja saab endale hellas hundis vabalt valitud roa koos kolme vabalt valitud joogiga.
(pardoon, et ohvtopikutan siin, kuigi tegin ise kihlveokontori teema.)buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustaga vince, betime. mina väidan, et andokast ei tule ka järgmine hooaeg midagi muud kui trullakas löögi-foobik. sina ütled, et poiss avaneb nagu roosinupp peale sooja vihma.
võtja saab endale hellas hundis vabalt valitud roa koos kolme vabalt valitud joogiga.
(pardoon, et ohvtopikutan siin, kuigi tegin ise kihlveokontori teema.)armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustminu poolest diil, kuigi kes ütleb otsustava sõna, kui mõlemale peaks tunduma, et just temal rohkem õigus on?Algselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
Algselt postitas rooney07 Vaata postitustKas kolmese züriiga on ka võimalik viiki jääda?Algselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar