Jesssssssssss. I love United. 2-1 lõppseis. Rooneyl ja Hernandezil oli lugematuid võimalusi lõpus mõni ära lüüa, aga ei tabanud. Old Trafford on lõvikoobas teistele tiimidele!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
KÄES RAISK!Last edited by kodukaitsja; 08.05.11, 20:07. Põhjus: PS!: Ärge seda meest tähele pange, kes on all vasakus nurgas.
Kommentaar
-
Algselt postitas kodukaitsja Vaata postitustKÄES RAISK!Adiós amigos
Kommentaar
-
Keegi peaks Webbile ja äärekohtunikule (kes iganes ta ka oli) prillid ostma. Paistab, et neil endal nende jaoks raha ei ole.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustVähemalt ei saa keegi süüdistada, et kohtunik oleks mängu otsustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitust
kena vöit, muidugi OT seinad on see hooaeg hämmastavad. 18 mängust 17 võitu ja 1 viik WBA vastu
Algselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustEi saa! Webb`lt täna väga hea vilepartii... vähemalt üritas olla võimalikult erapooletu ja objektiivne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas EII Vaata postitustNoh, sõbrakesed mis tunne on? Tiitel on meie või mis? Mäng oli väga hea, sellise mänguga tõmbame barcale ka kotid..UNITED!Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Kõigepealt, et üht punkti on siiski veel vaja. Üldiselt sai natukenegi palsamit eelmise aasta peale. Tehti väheke vigade parandust ja näitasime veelkord, et Chelsea ei ole suurklubi ja ei hakka seda kunagi olema. 2 tiitlit on neile toonud Moro, eelmine aasta lihtsalt vedas ja selle kunagise kohta ei oska öelda.
Tänasest mängust tooksin esile näljase Valencia ja Park oli ka usin, kuid Evans võiks ikkagi klubi vahetada. Õnneks annab tänane võit tõenäoliselt võimaluse viimases voorus nö varumehi kasutada, et CL finaaliks värskust koguda, nagu tasuvalt tänaseks koguti. Samas, nagu ka kommentaatorid välja tõid, võis see olla Edwin van der Sari viimane mäng Old Traffordil.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar