Palju õnne Manchesteri punase poole poolehoidjad, täna ei ole midagi kobiseda. Lohutuseks võib öelda, et alati on uus hooaeg ja kui aus olla, siis teine koht on super arvestades, et mingi hetk (vaevalt paar kuud tagasi) olime 5. tabelireal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas EII Vaata postitustsellise mänguga tõmbame barcale ka kotid..UNITED!SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustSaan aru, et emotsioonid on üleval,kuid lisan siiski, sellise koosseisu ja mänguga jääb suure tõenäosusega vajaka Barca vastu
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustSiis on pahasti, et selline eeldatavasti finaali koosseis olema saabki. Vaid Evra sisse. Võimalik, et Valencia asemele Nani.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas EII Vaata postitustIlmselt võidab see, kelle poolt jumal on
Kommentaar
-
el fenomeena. mängu nägid kõik, seega ei hakka väga tuututama. roo ja hernes oleks pidanud juurde lüüma, webbi manu-särgiga pilte võib julgelt jaanitule hakatuseks kasutada. parim meeskond võitis, loodetavasti ei tehta sittuse ajalugu ning vormistatakse asi blackburni vastu ära.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
ei tea, kas jõuate CLis ka lõpuks järele? aega ju antud. Peate käbens toimetama ennem kui SAF pensile läheb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
inglismaal väärtustatakse kohaliku liigat ikka kordades rohkem, seega on teil pikk tee minna. isegi kui hetkelise vägagi hea tiimiga see kord ei peaks euroopas ära tulema, on alati aega teile järgi jõuda. sest teie ju nii-kui-nii enam midagi ei võida.. mu-ha-ha.
E: cl finaali kohta niipalju, et nani nüüd kindlasti põhikoosseisu ei mahu. samuti võiks ka eeldada, et fletcher mängib giggsi asemel keskel koos carrickuga ja kaitses mikker-vidic-ferdinand-evra. üks kahest võetud, süües kasvab isu, cl ka vaja kotti pista! aamen!Algselt postitas rainis007Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustinglismaal väärtustatakse kohaliku liigat ikka kordades rohkem, seega on teil pikk tee minna. isegi kui hetkelise vägagi hea tiimiga see kord ei peaks euroopas ära tulema, on alati aega teile järgi jõuda. sest teie ju nii-kui-nii enam midagi ei võida.. mu-ha-ha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar