Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Rooney wonder goal
Algselt postitas Martin Vaata postitustmis selles nii wonderit on? ma võin vähemalt kaks samasugust kohe esile tuua.
Nakamura analoogne sooritus
P.S. v6i siis iga 10 aasta tagant:
Cantona vs S'landGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
Rooney wonder goal
t6epoolest tuleb igal hooajal m6ni selline ette
Nakamura analoogne sooritus
P.S. v6i siis iga 10 aasta tagant:
Cantona vs S'landSupplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sajets Vaata postitustMis te jamate nüüd. See oli Vein Ruuni vander koul. Esimene ajaloos ja mitte kunagi tulevikus keegi enam palli ristnurka ei lofti. Mitte kunagi.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustHAHAHA!!! Ära ole nii kindel selles Homnepäev loftib keegi mingis liigas kuskil selle palli ilusti ristnurka. Ja võib ma arvan kihla vedada, et see ei olnud just ristasse sihitud, lihtsalt üle vv.
Koll oli mudugi väga ilus, aga selliseid tõsteid on palju ilusamaidki tehtud. Kasvõi eelpool mainitud Nakamura ja Cantona on mitu tükki littinud.
Kommentaar
-
Mulle meeldis rohkem kommentaatori lause: It takes something special to beat David James..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Veidike pläma Paolucci kohta.
Ja kui siia teemasse peab chip'e postitama, siis Francesco Totti's sexy chip on Julio Cesar vs Inter Milan.
Kommentaar
-
veel üks sexy chip chip.
Muide, kuna Dongist on viimasel ajal palju jahutud, siis tekkis huvi, kuidas teistel noortel Antwerpis läheb. Eriti just Campbellil. Pole viga - 17 mänguga 11 kotti. Arvestades seda, et Rossist oleme pikemas perspektiivis ilmselt juba ilma, ei tee üks noor heas vormis ründaja kindlasti halba.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar