Juurutatud? Ma kirjutasin, et sama sündroomi õnnestus kahjuks näha korduvalt ka Fergusoni käe all peetud mängudes. Vaevalt ta üheski kohtumises meeskonda meelega niimoodi mängima saatis.
Kaine mõistuse lausega pidasingi silmas täpselt seda, et võiks enne vastamist korra rahulikult vaadata, mida täpselt ikkagi eespool öeldi. Point proven uuesti, aitäh... Antud juhul kirjutasin a) lapsikust pildist b) lapsikust sõnakasutusest. Kõik. Mitte sellest, et Moyes on kuningas ja peab jääma - selle mõttearenduse pookisid sa järjekordselt täitsa ise sinna külge. Ausõna, nagu Savisaarega vahetaks postitusi, demagoogia tippklass. Võtame aga ühest postitusest ühe lause, teisest teise, paneme meelevaldselt kokku ja asume kätega vehkides rünnakule. Piisab mis iganes minimaalsest märkusest, mida võiks kuidagigi tõlgendada kui Moyes-bashingust hoidumist, kui sa oled jaol karjumas, et nii pole ikka õige ja miks sa seda töllakat toetad. Mustvalge pilt on ju nii ilus ja lihtne.
Algselt postitanud kasutaja MihkelK. poolt
. Jah, kindlasti mingil määral on asi treeneris, kuid minu meelest vajab kogu meeskond ja staff suurt muudatust. Kas seda teeb Moyes, krt seda teab. Võtta tema asemel nt V.Gaal, minu meelest oleks see maks paari aastane projekt, võibolla oleks see tõesti hea. Päris perse ei kukuks ja selle ajaga leiaks kedagi sobivamat. Eks aeg näitab, aga DM põhi patuoinaks teha, see oleks nüüd liig.

Kommentaar