Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Lihtsameelne oled sa pigem sellepärast, et arvad, et viimase kurat teab kui mitme hooaja jooksul vaid esimesi ja sekka mõnd üksikut teist kohta tunnistanud meeskonna võimetele vastav koht on 7. Täname hääletamast!
Kuigi tegelikult ma tean, et sa oled lihtsalt troll. Aga see on solvanguna pisut igav.Kommentaar
-
Ma ka ei arva et ManU üksikute mängjate kvaliteet teistest üle oleks olnud, pigem tublisti vastupidi. Neil oli lihtsalt tänu Fergusonile parem MEESKOND. Nagu Atletico praegu Hispaanias- üksikud mängijad ei ole superstaarid, aga meeskonnana kõik toimib.Kommentaar
-
Nimi on sama, meeskond on igal aastal uus*. Ja eelnevalt enamusest, nägin ma Mänku vajumist ette. Säh sulle lihtsameelsust.
* - Kui aru ei saa siis näiteks Vandersell lõpetas, Evra, Rio ja Vida jäänud järjest vanemaks/kehvemaks jms.Kommentaar
-
Ma nägin ka ette. Umbes sellest hetkest, kui keegi härra Evertoni Peatreener järsku sisse vajus ja mingi karvase vello 30 milli eest jõuludekoratsiooniks kaasa vedas.
Keegi ei jää aasta-paariga 6 kohta ja ca 35 punni kehvemaks. Unitedil ei ole liiga parim mängijatevalik, kuid iga pädev treener oleks sellega ilma mingisuguse vaevata meistrite liiga kohal.
Ja mis sellesse ettenägemisse veel puutub, siis umbes alates aastast 2005 võib iga aasta lõikes leida ajaleheartikleid, mis Unitedi kohe-kohe kohale jõudvat suurt langust kuulutavad, igasugustest foorumi-nostradaamostest rääkimata. Ilmselgelt tänavune on nende kõigi 'mul oligi õigus' moment.Kommentaar
-
Vale
Väidan endiselt, et TOP4 meeskondadel on parem valik.Kommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Giggs paneb tegelt hea tunde sisse aga kahjuks on kahju temast sest isegi KUI kõik võidab see hooaeg mis jäänud, on parim mis Manus saab on abitreeneri koha järgmiseks hooajaks.
Ei ole manu fänn ja olen pigem teises leeris aga Giggs treenerina oleks sümpaatne
The One and OnlyKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar