Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kurat, ma nüüd ei tea. Tüüp pressis 3-5-2 formatsiooni peale, sest kartis Saintsi rünnakuid. Keskväli oli täielik õnnetus taas (järjepidevad valesöödud, mingid suvalised pikad pallid ette ehk ei mingit pallivaldamist), Lingard oli täiesti ründemängust väljas RWB kohal ja Rooney...nojah. Kuda pidi see kõik "well organised" oli?The two teams were well organised but didn't have the creativity to create chances - LvG
A samas mul vajusid esimesel poolajal silmad kinni (ilma naljata), seega võib-olla jäi organiseeritus märkamata just tollel hetkel.
E: Darmianil ilmselt roided pilla-palla laiali, olla verd köhinud n'shit.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.Kommentaar
-
Mourinho olevat 6 lk üllitise teinud ja saatnud juhtkonnale teele teemal miks ManU peaks teda tahtma ja kuidas tema tiimivisioon oleks.
Kommentaar
-
Kommentaar
-

Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Ühel päeval oled FC Barcelona esiväravavaht, järgmisel hetkel oled oma karjääri parimates aastates laenatud Belgia liigasse.Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Kommentaar
-
Ega De Gead ei mängi Valdes nii või naa üle. Suurim vahe tuli sisse hooaja alguses, kui DDG Realiga flirtis. Laias laastus oli Valdesi jaoks ainus vahe see, et kas oled teine või kolmas number. Paraku kalkun ei suutnud teda suvel minema lasta ja samal ajal ka normaalselt trenni ei lastud teha. Selles osas kindlasti õigustatud kriitika.FC FloraKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar