Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Manchester United FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • wutt
    Meeskonnaliige
    • Sep 2014
    • 293

Algselt postitanud kasutaja check poolt
    Mitte, et ma õigustaks kuidagi Pooli meeste kehva trollimist siin teemas, aga mind paneb ikka ja jälle imestama see, et meil siin Eestis on nii hardcore Unitedi fännid, et absoluutselt ei koti fakt, et Liverpoolis mängib ainus meie tipptasemel jalgpallur.

Enne kui keegi jõuab jälle äärmusse laskuda stiilis "a mis ma pean siis mingi pooli fänniks hakkama sellepärast, et Raku seal mängib või?" siis loomulikult mitte. Ma isegi saan sellest aru, kui ManU ja Pooli omavahelistes mängudes ikkagi ManU poolt ollakse. Aga sellest ma aru ei saa, kui erapooletus kohtumises soovitakse eestlase koduklubile kaotust lihtsalt sellepärast, et see klubi on minu lemmikklubi suurim rivaal.

Kui Raku mängiks ManU-s oleksin iga kell valmis ManU poolt olema, v.a omavahelistes mängudes ehk, aga no ei ole kokkuvõttes minu asi öelda, kes mida fännata või vihata tohib. Lihtsalt minu jaoks täiesti mõistetamatu teema, arvestades kui vähe meil neid tipptasemel jalgpallureid sirgub

Kommentaar

• JuriM
      Eesti koondislane
      • Aug 2012
      • 11821

Mitte, et ma õigustaks kuidagi Pooli meeste kehva trollimist siin teemas, aga mind paneb ikka ja jälle imestama see, et meil siin Eestis on nii hardcore Unitedi fännid, et absoluutselt ei koti fakt, et Liverpoolis mängib ainus meie tipptasemel jalgpallur.

Enne kui keegi jõuab jälle äärmusse laskuda stiilis "a mis ma pean siis mingi pooli fänniks hakkama sellepärast, et Raku seal mängib või?" siis loomulikult mitte. Ma isegi saan sellest aru, kui ManU ja Pooli omavahelistes mängudes ikkagi ManU poolt ollakse. Aga sellest ma aru ei saa, kui erapooletus kohtumises soovitakse eestlase koduklubile kaotust lihtsalt sellepärast, et see klubi on minu lemmikklubi suurim rivaal.

Kui Raku mängiks ManU-s oleksin iga kell valmis ManU poolt olema, v.a omavahelistes mängudes ehk, aga no ei ole kokkuvõttes minu asi öelda, kes mida fännata või vihata tohib. Lihtsalt minu jaoks täiesti mõistetamatu teema, arvestades kui vähe meil neid tipptasemel jalgpallureid sirgub
      Paneks Like kui saaks..

Kommentaar

• Levenstein
        Meeskonnaliige
        • Apr 2014
        • 274

Don't be so serious. Raku üle loomulikult hea meel, kui tal hästi läheb.

Kommentaar

• ElNino9
          Eesti koondislane
          • Dec 2011
          • 9103

Rooney toodi, et karikat tõsta. Mõelge, kui Valencia tõstnuks selle.

Kommentaar

• H.M Murdock
            su ema uus mees
            • Dec 2002
            • 3431

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
            Parem kobin, kui sobing - Rooma vanasõna
            võtan personaalsesse leksikoni. aitähh!

mulle meeldivad need kodanikud, kes manu silmale-sitt-vaadata mängupildi üle imestavad. kus kuradi kohas te viimased 4aastat elanud olete?
            ajaxi noored täkud on vinged, vähemast need kaitse omad, ründavat mängu eile ei näinud - olgu see siis moureeni taktika, liigse närveldamise, kogemuste puudumise või nende kõigi koosmõju tõttu.

üldiselt võtke pähe, kuked. meistrite liiga, jiiiiiihaaaaa!

hea soe alagrupi kolmandana äsja võidetud karikat kaitsma minna.
            buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

• Delfino
              Asjahuviline
              • Sep 2008
              • 1013

Ma ei saa sellest negatiivsusest päris hästi aru. ManU võitis just Euroopa tugevuselt teise tiitli. Liigas igati respekt mäng ja tasuks viisakas 6. koht. Eespool ainult tugevamad ja kirsiks tordil cl. Võimalik, et nii suur mäng käib üle jõu..eks näis.

Kommentaar

• Daz Booob
                naughty by nature
                • Sep 2003
                • 11841

Algselt postitanud kasutaja ElNino9 poolt
                Rooney toodi, et karikat tõsta. Mõelge, kui Valencia tõstnuks selle.
                Ootad vincu ränti?
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• baller
                  Asjahuviline
                  • Aug 2005
                  • 465

Rakule edu nii niisama elus kui ka koondises aga klubitasandil mitte.
                  Mulle ei meeldi Liverpool.

Kommentaar

• baller
                    Asjahuviline
                    • Aug 2005
                    • 465

Algselt postitanud kasutaja baller poolt
                    Paneks Like kui saaks..

Kommentaar

• LeeMarx
                      Eesti koondislane
                      • Dec 2009
                      • 1119

Paneks Like kui saaks..

Kommentaar

• check
                        Meeskonnaliige
                        • May 2015
                        • 212

Paneks Like kui saaks..
                        Unustasid varikonto alt sisse logida?

Kommentaar

• Levenstein
                          Meeskonnaliige
                          • Apr 2014
                          • 274

Unustasid varikonto alt sisse logida?
                          Ta lihtsalt rõhutas, et talle ei meeldi Liverpool.

Kommentaar

• JuriM
                            Eesti koondislane
                            • Aug 2012
                            • 11821

Kommentaar

• Delfino
                              Asjahuviline
                              • Sep 2008
                              • 1013

Maitse asi. Minu jaoks kummaline KUIDAS meil Eestis nii suured "ultrad" mõnel väismaisel klubil, kelle jaoks ka pool Eesti koondist selle lemmiku rivaali koosseisus ei ole argument.

Kommentaar

• Levenstein
                                Meeskonnaliige
                                • Apr 2014
                                • 274

Ei jaga mina ka seda arvamust, et Klavani pärast peaks nüüd Poolile pöialt hoidma mängudes. Pool saab muidugi vb "fänne" juurde tänu sellele...mine sa tea.

Kommentaar

Töötlen...