Viimase hooaja, s.t Ole esimese akna kohta(eelmist jaanuari ei arvesta) küll miskit paha öelda ei saa.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
See jutt tundub tüüpiline tänapäeva ajakirjandus ehk taome miskit väljamõeldist nii kaua, kuni see just kui tõeks osutub. Ma ei imestaks kui Sancho isegi Unitedile kaasa elaks. Mitmed sõbrad tal meie klubis. Muide Sterling pidi ka tegelikult Unitedi fänn olema, mida ta on ka City särgis tõestanud ehk siiani meie vastu nullil.Kommentaar
-
Kodus Evertoni vastu, kelle eesotsas on 2. mängu tegev ajutine peatreener, ei peaks olema tegelikult põhjust sellist hetke mainidagi.Van Der Sar saved it, United again!Kommentaar
-
Umbes sama hästi kui vs Evertoni mängu tulemust. See rutiin on olnud sellel meeskonnal läbiv, ei ole ainult Ole-aegne sündroom. Tugevate vastu võetakse end kokku, nõrgemate vastu jäädakse jänni. Ole aeg on see sedasi seetõttu kuna tugevate vastu töötab counter-attack (vabandust, ma tõesti ei tea head eesti keelset vastet) aga nõrgemate vastu puudub meil võimekus nende blokk lahti muukida.
Oleme City vastu võõrsil ka 2-0 kaotusseisust välja tulnud ja võitnud 3-2. Ja siis järgmine mäng kodus WBA'le (kui õigesti mäletan) kaotanud. Niiet ei miskit uut.
Veel - mis toimub treeningutel, et meie nurgalöögi olukorrad lahendatakse niiiiii kehvalt? võib samahästi lihtsalt palli anda vastaste väravale ja hoida aega kokku.
ja et ma ei tunduks üdini ainult negatiivne torisev jorss, siis AWB takeldused on küll puhas silmailu.Van Der Sar saved it, United again!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar