Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Jalkastuudiotes käivad küsimused, millele siis punditid peavad vastama: "Is Manchester United DONE as a big club?". See üleminekute turgki vihjab sama, aga mõni oli veel nii ülbe et poetas ManU releka võitlejaks algaval. Aken on veel lahti ja elame-näeme, dead weight'ist lahti saamine peaks olema suur prio ja uue väravavahi toomine koos kaitse ja keskvälja täiendamisega oleks absoluutne must-have. Cunha on siuke Cantona'lik asshole, et sobib seda badge'i kandma hästi ja lööb kindlasti mõned ära, aga kui ma nüüd Ratcliffe'i statemente mäletan siis seal oli mingid sambad et "me ei maksa üle ja ei osta vanu" ja keskendume up-and-coming-noortele vms. See plaan ei ole üldse lennanud, kui see üldse oli plaaan. Vb lihtsalt fännidele mingi veksel, aga suutlikkus on hoopis teine tera. Jim tegelikult ei tea mida ta teeb, tunnistagem või siis küll tahab üht, aga ei tule välja. Kaua motti jagub vanamehel seal ees vireleda I wonder? Selle ajastu mees muidugi, kus kergelt alla ei anta, aga eks me näe.
    Rottcliffe ongi lamp vend, kes ainult suuga suure linna suudab teha. Mida rutem temast lahti saab, seda parem - loodetavasti koos Glazeritega.

Tore, et on toodud Premier League proven mängijad selles suhtes ja oma parimates mängija aastates. Möödapääsmatud üleminekud, aga palju oleks veel vaja.
    Pigem ütleks, et üsna pask aken senimaani olnud, aga mitte midagi üllatavat Unitedi puhul.

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust

Rottcliffe ongi lamp vend, kes ainult suuga suure linna suudab teha. Mida rutem temast lahti saab, seda parem - loodetavasti koos Glazeritega.

Tore, et on toodud Premier League proven mängijad selles suhtes ja oma parimates mängija aastates. Möödapääsmatud üleminekud, aga palju oleks veel vaja.
      Pigem ütleks, et üsna pask aken senimaani olnud, aga mitte midagi üllatavat Unitedi puhul.
      Sorry, aga mv? Eelmiste hooaegade kaks väga silma paistvat ründemängijat toodud, kes tassisid enda klubisid päris kõvasti ja kes sobituvad oma profiili ja positsiooniga iseaalselt Amorimi joonisesse? Mida sa veel tahad. Lisaks Rashfordist lahti saadud ja ehk ka Sanchost kohe varsti. Mingi lahendus leida ründajate valikus ning keskele füüsilisust ja jooksurammu ning võib öelda, et tegemist on suhteliselt ideaalse aknaga.

Full Liverpool/Chelsea me ei saanud see aken minna mitte mingil juhul, sest meil on vaja pigem kulusid/tulusid manageerida, arvestada klubi finantse ja tulevikku.

Kommentaar

Garnacho kirjutatakse lihtsalt maha raamatupidamise poolt?

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Sorry, aga mv? Eelmiste hooaegade kaks väga silma paistvat ründemängijat toodud, kes tassisid enda klubisid päris kõvasti ja kes sobituvad oma profiili ja positsiooniga iseaalselt Amorimi joonisesse? Mida sa veel tahad. Lisaks Rashfordist lahti saadud ja ehk ka Sanchost kohe varsti. Mingi lahendus leida ründajate valikus ning keskele füüsilisust ja jooksurammu ning võib öelda, et tegemist on suhteliselt ideaalse aknaga.

Full Liverpool/Chelsea me ei saanud see aken minna mitte mingil juhul, sest meil on vaja pigem kulusid/tulusid manageerida, arvestada klubi finantse ja tulevikku.
          Sitt aken on sp, et kõik asjad võtavad lootusetult kaua aega. Pedereerisime Mbeumo üleminekuga peaaegu 2 kuud, sellise tegevuse osas kedagi kiita küll ei saa. Ja teine asi on see, et normaalsed klubid teevad enamus oma üleminekutest ennem, kui ettevalmistus hakkab, meil on traditsiooniks tuua vendi siis, kui liiga juba käib.

Ainuke asi mida klubi tulevikku ja finantse silmas pidades oleks vaja teha, on omanike vahetus. Teised omanikud leiavad variante, kuidas klubisse investeerida, meie kärbime… Oskad öelda, mitu klubi moodsal ajal on tippu jõudnud kärbime kõike vs investeerime?

Kommentaar

Just seda mõtlesin, mida nimastain kirjutas, tänud minu eest vastamast

Also see, kuidas klubi suudab väga kõva tuhhiga tuua sisse deadwoodi, aga sellest lahti saada absoluutselt mitte. Peast kohe ei meenugi, millal viimati mõni korralik müügitehing tehti (raudselt miskit on ka, aga nii napilt, et meelde jääb vaevaliselt)

Molutamine augustini ei ole aktsepteeritav! Kõik diilid peaks juba olema tehtud, et säilitada mingigi lootus, et uuel hooajal näeks seda oodatud uue manageri stiili.

Kommentaar

Ilus jutt, aga kes peaks teilt seda "deadwoodi" soovima? Neil on ulmelised palgad ja üksjagu küsimusi suhtumisega.
              Antony tegi suurepärase hooaja Betises, aga endiselt pole kosilasi. Sancho.. jumal ei.

Kommentaar

Ma olen JuriMiga nõus toodi kaks tugevat premmis tõestanud ründajat. Tundub väga selge, et selliste täiendustega jäädakse liigasse ilusti püsima!

Kommentaar

Mul tekkis ka algselt selle Mbeumo saaga venimisega mure, kuid selle aja jooksul jõudes lugeda päris palju eelkõige the Athleticus kirjutatud artikleid, jõudsin järeldusele, et tegemist on võib-olla ühe õigema transfer lükkega üle väga-väga pika aja, ja oli / on seda ootamsit väärt. NB! Tean et frustreeriv, aga kui mõelda nii, siis võrreldes varasemate hooaegadega, on hetkel enne pre-season tuurile minekut sisuliselt 2 olulist täiendust tehtud. Vb minu madalad ootused, aga tavaliselt läks selle tralliga augusti lõpuni.

Aga Mbeumo osas olen optimistlikult meelestatud eelkõige seetõttu: (i) ta tahtis Unitedi, (ii) tema mängustiil, töökus, vähene vajaminevate puudete arv ja üldine (töökas)stiil võiks sobida väga Amorimi mänguplaani, (iii) tegemist on no-fuss jalgpalluriga (särke ilmselt ei müü, ja juuksevärvi iga mängu eel ei vaheta), mida selgelt ManU'l olnud vaja ning (iv) tüüp oskab väravaid lüüa ning (v) on Premier Leagues tõestanud jalgpallur. Ehk ei ole küll noor ja potentsiaalikas, aga olukorra stabiliseerimiseks ja väikse sammu edasi tegemiseks kahjuks on see samm, mida hetkel on vaja teha.

Mis puudutab omanike muutust, siis sry, aga natuke koomiline on lugeda siin nädalast nädalasse nagu Ratcliffe / Glazers peaks "nahhui tõmbama". Nagu, sama mõistlik on hommikul ärgata ja nõuda, et päike hakkaks Läänest tõusma. Meeldib või mitte (ja hetkel kahjuks on ka mitmeid minu ootusi alt veetud), aga oma energia/aja kulutamine sellele tundub natuke nagu tuuleveskitega võitlemine...

Mis puudutab üldist üleminekuturgu, siis oli / on natuke (loe: väga) naiivne eeldada, et nüüd ostes ainult noori potentsiaalikaid mängijaid saab tabeli tipu poole (mida samaaegselt ju tahetakse). Et siin ainuvõimalik ongi ju kombineerida mõned Premier Leagues tõestanud mängijad, et nö stabiilsus ja samm üles poole, millele siis lisada nooremaid mängijaid. Selles vaates Cunha ja Mbeumo väga head lükked + U18 / U21 tasemel on järjest olnud pigem positiivseid uudiseid, või vähemalt mulle on jäänud silma, et seal kuidagi toimetatakse aktiivsemalt.

Ehk, kuigi seni tehtud üleminekud pole olnud liiga "seksikad", siis mulle tundub see üks mõistlikumaid ja täiskasavanulikumaid üleminekuid, eriti selles valguses mis on realistlik, võttes arvesse (i) klubi majanduslikku seisu, kuid veel rohkem (ii) klubi üldist tõmmet mängijate jaoks - kahjuks reaalsus on, et preagu ei ole nii nagu vb 15a tagasi, kui mängijad kes preagu eelistasid Cheleat, Arsenali või Liverpooli oleks suure tõenäosusega kindlalt ManU'ga liitumisest olnud huvitatud. Jah, seda tõmmet klubil veel on, aga mitte nii palju kui varem.

Ja et olla konkreetne, võin julgelt panna kasti õlut vahele, et ManU kvalifitseerub, ei tea täpselt kuidas, 2026/2027 CL kohale.

Kommentaar

Sinu valikul Põhjala IPAdest midagi ja ma olen käpp. Tõenäoliselt leiaksid veel kedagi.
                    "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Algselt postitas -21- Vaata postitust
                      Sinu valikul Põhjala IPAdest midagi ja ma olen käpp. Tõenäoliselt leiaksid veel kedagi.
                      Aga paneme kast Virmalisi (see 24 x 0.33), sellega vähemalt kindel, et see on ka järgmine kevad sortimendis?!

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                        Ma olen JuriMiga nõus toodi kaks tugevat premmis tõestanud ründajat. Tundub väga selge, et selliste täiendustega jäädakse liigasse ilusti püsima!
                        magus poke, eriti et tüüp veel sõna ideaalne kasutas, saved!

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust

Aga paneme kast Virmalisi (see 24 x 0.33), sellega vähemalt kindel, et see on ka järgmine kevad sortimendis?!
                          Sobib!
                          "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Manu on nagu Eesti riik.

Pensionäridel tõsteti 2023. aastast pensione, nüüd ägab kogu meeskond vanainimestele kuluva raha üle.
                            Kaitsekulud on meeletult kõrged, aga veidi on tunne, et osad kaitseks olevad relvad on temust, kuhu on lihtsalt ManU embleem peale löödud.
                            Lastetoetusi ralliti korralikult lakke, aga lapsi ikka väga ei tule.
                            Energiaga on ka jama, sest Bruno ja teised energiaallikad töötavad ainult päiksega, aga palju päikest hooaja jooksul ei paista.
                            Pidi tulema vingeid uusi tulutoojaid, aga metanoolitehast ikka ei tule.
                            Old Trauvere on vinge kompleks, aga pidevalt katki ja katus sajab ka läbi.
                            Uus peaminister pidi kõik korda tegema, aga tundub, et ta ei saa ka kuidagi pensionikulusid kontrolli alla, meditsiinikulud on meeletud, sest mängijad on muudkui katki.
                            Toit läks nii kalliks, et töötajatelt võeti toitu vähemaks.
                            Et kuidagi kogu jama üleval hoida, lähevad piletid muudkui kallimaks, rahvas vihane, tulemust ikka pole.
                            Eurotoetusi võiks ka tulla, aga kuradi Spurs võitis.
                            Kuradi naabrid, kellele pidevalt sai ülalt alla vaadata, on ka võitma hakanud! Leedu City ja Lätipool rokivad sajaga.
                            Rahvas protestib, sest mingid populistid lubavad kohe kõik paremaks teha, aga, noh, kulud pekkis.​

Kommentaar

Kommentaar

Loodetavasti poiss valib ikka Newcastle-i. Pole vaja karjääri nii varakult rikkuma hakata. Siis mingu Saudisse juba.

Kommentaar

Working...
                                X