Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Taanlane saab koguaeg puid, aga kuidas see Zirkzee teil siiani olnud? Temaga on pigem fännid rahul?

Kommentaar

Algselt postitas Catalan Vaata postitust
      Taanlane saab koguaeg puid, aga kuidas see Zirkzee teil siiani olnud? Temaga on pigem fännid rahul?
      Pole st ju

Kommentaar

Zirkzee on tegelikult ju nr 10 positsiooni mängija, kes on olnud sunnitud olnud palju ründes mängima - täiesti okei olnud ja saab ehk rohkem nüüd õiges rollis olla.

Kommentaar

Appikene, juba oleme Balebal kosjas käinud

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
            Appikene, juba oleme Balebal kosjas käinud
            Brightoni seniseid müüke vaadatates pakuks, et alates 90M.

Kommentaar

Sesko eest makstakse siis 76.5 + 8.5m eurikut, täna/homme lendab medicali tegema. Baleba on tõsiselt radaril ja klubi teab, et selleks on vaja ilmselt klubi rekord ost teha ja selleks on raha olemas + Baleba isiklikult oleks nõus sellega, hetkel on ta palk Brightonis väidetavalt ainult 12.5k nädalas. Eks näeb mis sellest tuleb, ega seda aega enam väga palju ei ole.

Kommentaar

See kõik on ju liiga ilus, et tõsi olla. Varsti on Donnarumma raudselt ka platsis.

Kommentaar

Ma ei saa eriti kohalike optimismist aru. Mbuemo ja Cunha tulevad keskpärase karjääri ja ühe natuke parema hooaja pealt (sealjuures räigelt üle xG skoorides) ning Šeško on ju pmst Luka Jović. Šeško on veel suhteliselt noor aga no 200 milkut on mingi Brightoni materjali peale huugama pandud ja tõesti arvate, et siit tuleb midagi paremat?

Kommentaar

Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                    Ma ei saa eriti kohalike optimismist aru. Mbuemo ja Cunha tulevad keskpärase karjääri ja ühe natuke parema hooaja pealt (sealjuures räigelt üle xG skoorides) ning Šeško on ju pmst Luka Jović. Šeško on veel suhteliselt noor aga no 200 milkut on mingi Brightoni materjali peale huugama pandud ja tõesti arvate, et siit tuleb midagi paremat?
                    Sa vist Premmi ei vaata eks? Mbeumo ja Cunha on mõlemad end Premmis täiega tõestanud ja saavad selles keskkonnas väga hästi hakkama, mõlemad sellises vanuses, et peaks veel üks sisakäik olema. Sesko on olnud pmst 16 aastaselt juba kõigi radaril, üks oma vanuseklassi kõrgelt hinnatuimad seni. Pä
                    Tundmatud suurused pole nad kuskilt - küll aga, tuleb see kooslus kõik veel toimima saada, see on teine teema.

Kommentaar

Датчанин всегда получает по заслугам, но как дела у Зиркзее? Болельщики им довольны?
                      Зиркзее неплохо себя проявил, но больше играл в атаке, чем его привычная роль десятого номера. Ожидаем, что теперь он покажет себя лучше
                      .
                      https://facebook.com/ranksbet
                      https://ranksbet.com/
                      https://youtube.com/@ranksbet

Kommentaar

Šeško on tõenäoliselt Hojlundi kõrval sõõm värsket õhku. Pakun, et kui luuakse võimalusi tüübile, tuleb 15 kolli liigas kinnisilmi.

Mis puutub kohalike optimismi, siis miks ei peaks optimistlik olema? Vähemalt tuuakse "Amorimi maitse järgi/valitud" mängijaid. Klopp tõi Liverpooli ka üsna mitmeid end "eelnevalt tõestamata" mängijaid, kes kohe klikkisid ja olid osaks protsessist, mis tõi klubi sinna, kus ta nüüd on. Klopp muidugi ei maksnud üle nii palju. Mingi stätt jooksis läbi, et Klopp kulutas kogu Liverpooli aja jooksul kokku vähem kui Slot 2025 suvise aknaga.

Kuskilt peab alustama ja kui toovad paar kolm uut selli veel, siis peab Amorim hakkama tulemust tootma. Enam pole siis vabandusi, et Ten Hagi Kadaka turu originaaliga ei ole võimalik mängida. Kui tabelis jõuluks keskel või madalamal, siis sack soolas.
                        Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Santi1992 Vaata postitust

Зиркзее неплохо себя проявил, но больше играл в атаке, чем его привычная роль десятого номера. Ожидаем, что теперь он покажет себя лучше
                          .
                          Kuhu edasi.
                          Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Sa vist Premmi ei vaata eks? Mbeumo ja Cunha on mõlemad end Premmis täiega tõestanud ja saavad selles keskkonnas väga hästi hakkama, mõlemad sellises vanuses, et peaks veel üks sisakäik olema. Sesko on olnud pmst 16 aastaselt juba kõigi radaril, üks oma vanuseklassi kõrgelt hinnatuimad seni. Pä
                            Tundmatud suurused pole nad kuskilt - küll aga, tuleb see kooslus kõik veel toimima saada, see on teine teema.
                            See, kas ma Premmi vaatan või ei, on pigem väheoluline. Ma ei tea, palju on neid näiteid tegelastest, kes kuskil 27-aastaselt teevad esimesed 10+ väravat hooaja ja siis panevad veel kuskilt juurde ja nii kolmekümnendatesse välja aga pigem arvan. et vähe. Palju tõenäolisem on, et need vähe resultatiivsemad hooajad on kerge overperformance (ka xG numbrid toetavad seda hüpoteesi). Sarnase raha eest liikus näiteks Osimhen.

Aga kui eksin, siis mõistagi võtan välja.

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
                            Šeško on tõenäoliselt Hojlundi kõrval sõõm värsket õhku. Pakun, et kui luuakse võimalusi tüübile, tuleb 15 kolli liigas kinnisilmi.

Mis puutub kohalike optimismi, siis miks ei peaks optimistlik olema? Vähemalt tuuakse "Amorimi maitse järgi/valitud" mängijaid. Klopp tõi Liverpooli ka üsna mitmeid end "eelnevalt tõestamata" mängijaid, kes kohe klikkisid ja olid osaks protsessist, mis tõi klubi sinna, kus ta nüüd on. Klopp muidugi ei maksnud üle nii palju. Mingi stätt jooksis läbi, et Klopp kulutas kogu Liverpooli aja jooksul kokku vähem kui Slot 2025 suvise aknaga.

Kuskilt peab alustama ja kui toovad paar kolm uut selli veel, siis peab Amorim hakkama tulemust tootma. Enam pole siis vabandusi, et Ten Hagi Kadaka turu originaaliga ei ole võimalik mängida. Kui tabelis jõuluks keskel või madalamal, siis sack soolas.
                            Lenini doppelgänger sai omale terve Eredivisie kokku ostetud, beefis oma parimate mängijatega... tulemus oli ka vastav. Minu arust on siin natuke seda sama hõngu. Eks ikka tasub oma klubi poiste suhtes olla optimistlik (kui just tegu näiteks Ceballosega pole), ma pigem vaataks klubi üldisi tegemisi kriitilisema pilguga (näide minu toetatud klubist - ma ei saa hästi aru, miks Mosquera peenraha eest gooneriks lasti konverteerida).

Šeško (sarnaselt Jovicile) mängib ülemise otsa klubis, triblab vähe, nii pallita kui palliga mängu panus on võrdlemisi kesine. Värav kahe-kolme mängu kohta Bundesligas... ei tundu just liiga palju. Aga jällegi, kui eksin, siis võtan välja, kergitan mütsi vms.​

Kommentaar

Algselt postitas RealFan Vaata postitust

See, kas ma Premmi vaatan või ei, on pigem väheoluline. Ma ei tea, palju on neid näiteid tegelastest, kes kuskil 27-aastaselt teevad esimesed 10+ väravat hooaja ja siis panevad veel kuskilt juurde ja nii kolmekümnendatesse välja aga pigem arvan. et vähe. Palju tõenäolisem on, et need vähe resultatiivsemad hooajad on kerge overperformance (ka xG numbrid toetavad seda hüpoteesi). Sarnase raha eest liikus näiteks Osimhen.

Aga kui eksin, siis mõistagi võtan välja.

Lenini doppelgänger sai omale terve Eredivisie kokku ostetud, beefis oma parimate mängijatega... tulemus oli ka vastav. Minu arust on siin natuke seda sama hõngu. Eks ikka tasub oma klubi poiste suhtes olla optimistlik (kui just tegu näiteks Ceballosega pole), ma pigem vaataks klubi üldisi tegemisi kriitilisema pilguga (näide minu toetatud klubist - ma ei saa hästi aru, miks Mosquera peenraha eest gooneriks lasti konverteerida).

Šeško (sarnaselt Jovicile) mängib ülemise otsa klubis, triblab vähe, nii pallita kui palliga mängu panus on võrdlemisi kesine. Värav kahe-kolme mängu kohta Bundesligas... ei tundu just liiga palju. Aga jällegi, kui eksin, siis võtan välja, kergitan mütsi vms.​
                              Sa paned rõhku väga valedele kohtadele - Mbeumo ja Cunha just läbisid selle vajaliku vibe check-in, et vedasid mõlemad oma klubisid ja väga väga unustasid sellest üleminekust. Sama ka Šeško kohta, kes loobus Njuuka suuremast rahast, et meile tulla. Just selline vibe check mida näiteks Sancho kunagi ei läbinud.

See suur driblamise näitaja suure targetman ründaja puhul on eriti veider - loeb esimene puude, keha kasutamine ja võimekus teisi mängu tuua - kõik mida meie formaadis ründajale oodatakse. Näiteks Ausalt, Mbappe ei sobiks Amorimi süsteemi kuidagi - liiga diiva selleks.

Kommentaar

(Vabandan Reali juttude siia toomise eest aga veidi teemasse) See on tegelikult huvitav, et Mbappe isetses eelmisel hooajal kordades rohkem kui Ronaldo üheski punktis oma karjääris aga enamasti jäi hambusse ikka Vinicius. Aga kui jutt läheb mingisugustele müütilistele süsteemidele, mida praktiseerivad ennast pigem vähem tõestanud treenerid, kus mingid mängijad on järsku paremad kõvasti reaalselt parematest jalgpalluritest, siis.. natuke uhhuu on see jutt ju, või eksin? Omad poisid tulebki ilusaks rääkida aga kuskil on ju ka piir selles osas, kui palju lojaalsus jms asjad reaalselt kedagi paremaks teevad

Kommentaar

Working...
                                X