Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
    Vaatan siin koondise kossu, meenus see mäng, avan livescore ja 0:2 taga. Ma ei teagi kas ma olen üllatunud

ja muidugi Dalot essa puhul uitas trateab kus ja teise puhul Aaaaandreeeeee Oooonaaaana ahjusooja pirukaga.
    Reaalselt mis juhtus peale seda Arsenali mängu? Me ei olnud siis ju nii halvad? Me oleme täiesti kohutavad hetkel.

Kommentaar

Keda üldse pukki tuua oleks?

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Reaalselt mis juhtus peale seda Arsenali mängu? Me ei olnud siis ju nii halvad? Me oleme täiesti kohutavad hetkel.
        Äkki teie polnud head, vaid Arsenal oli halb? See võib ka olla.
        Maailmameistrid!!

Kommentaar

Onana liitus tiimiga peale Arsenali mängu

Kommentaar

Algselt postitas moz Vaata postitust
            Keda üldse pukki tuua oleks?
            Täna peab küsima, kes nõustuks tulema pukki. Ilmselgelt see tool ei ole top 10 maailmas, mille järgi treenerid ihalevad.
            Maailmameistrid!!

Kommentaar

Okei, no see väljak oli täielik bassein. Pall vaevu liikus teine poolaeg. Fcn embarrassing siiski

Aga see penaltiseeria näitas ka- Onana on totaalne nisanäpp, need käed on nii lödid. Palun saatke see vend kuhu iganes, ma reaalselt ei vaata ühtki mängu, kus see kloun puuris on.

Kommentaar

Sa ei vaata ju Unitedit esimene hooaeg? Tavaline ManU…

Selline sitt annab olla aga üldiselt sellise akna pealt ei olegi midagi rohkemat loota, kui see mis eelmine hooaeg. Päris putsis on igatahes, ma ei teagi enam, kas treeneri vahetamine midagi annab. Kõike on proovitud, vanemaid, nooremaid, uut stiili ja vana stiili, polegi rohkem midagi teha kui uppuvat laeva vaadata ja meenutada ilusaid aegu.

Kommentaar

Dyche sugune treener pukki ja back to basics. Tiitlile ilmselt ei konkureeri jah, aga Amorimi ja ta geniaalse taktikaga edasi minnes ei imesta kui tuleb relekavõitlus. See oli muidugi aasta tegu ta üldse alles jätta peale Unitedi suguse meeskonnaga napilt 15ndal kohal lõpetamist.

Kommentaar

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Kommentaar

Teie koht ei ole premier league-is lihtsalt.

Kommentaar

Ei ole maailma lõpp käes. Karikate avavoorudes on madalamatele liigadele ikka kaotatud - ei ole ükski klubi sellest pääsenud.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                          Ei ole maailma lõpp käes. Karikate avavoorudes on madalamatele liigadele ikka kaotatud - ei ole ükski klubi sellest pääsenud.
                          Nüüd saab liigale keskenduda. See ka ju positiivne külg asja juures.
                          Maailmameistrid!!

Kommentaar

Mis taktikast te räägite? Esiteks on enamus tüübid tulnud teise/teiste taktika pealt, mis oli jube sitt, pidi tujutsema ja paska panema, et treenerist lahti saada. Praegune taktika jälle ei sobi, aga mis neile siis sobib? Tra mingid vennad pedereerivad Van Gaali ajast ringi…
                            Teiseks sellistes mängudes pole asi taktikas, iga Premmi tiim peaks 4. liiga tiimi üks kõik mis taktikaga võitma.

Ja mis te lootsite, et sama tiim, mis korraldas kogu seda sitta mis eelmine hooaeg toimus, on endiselt siin. Et siis tuleb mingi mega areng? Päris naiivne… Toodi ründeliini 200milli eest täiendusi, eriti nr 10 kohale, kus on ilmselt kõige suurem konkurents üldse tiimis ja väravavaht, keskväli, äärekaitse jäid lihtsalt tahaplaanile. Kriminaalne käitumine, tahaks teada kes selle pasa eest vastutab.

Ei ole Amorim out vend, aga päris raskeks läheb midagi positiivset tema toetuseks öelda. Burnley vastu kaotus, siis on asi juba väga happeline. Amorim andis ise eile peale mängu mõista, et see mis ta teeb ei sobi nendele mängijatele ja 22 uut venda ta ei too… ehk siis kui minna tagasi suvise mõtte juurde, oli Amorim algusest peale ikkagi “dead man walking”.

Kurb tegelikult, mulle on ta olnud post SAFi aegadest tundunud üks sümpaatsemaid treenerid. Ja putsi kuhu edasi üldse? Titanic vol2. Võid proovida pumbata vett välja, keerata laeva, sulgeda veekindlaid uksi, mängida ilusat muusikat aga põhja läheb ta nkn.

Kommentaar

Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
                              Mulle tundub, et ma olen pmst sõna sõnalt samu “klaas pooltäis” postitusi lugenud kui Ralf Rangnic ja ETH üle võtsid ja me teame väga hästi kuidas need lõppesid. Amorin peab ehk 2025 vastu aga 2026 on adjöö
                              hakka end või nõid Nastjaks pidama…
                              tglt vähemalt teeb keegi pulli ka

Kommentaar

GRIMSBY TOWN mehed ?!?
                                Neid meeme ja Amorimi taktikalaua nuppudega mängimas fotosid on tulnud nagu seeni peale vihma netti. Huumor.
                                Pean ikka oma Premmi ennustust kõvasti muutma selle satsi osas.
                                Mainoo osas võtta et ta on aeglane? Halloooo, selles nüüd küll ei ole asi. Teisedki eks keskväljamehed on rääkinud et esiteks kahe keskvälja mehega 3 keskvälja mehe vastu mängida enamikes mängudes on enesetapp. Isegi Fulham bossas sellega ja see olla juba nii lihtne vastasmeeskonna treeneritele läbi näha.
                                Peate siiski veel ühe treenerivahetuse tegema. See vend on siiski naljanumbriks osutunud.

Kommentaar

Working...
                                X