Kumb juhtub ennem, kas Amorim ei mängita Brunot keskväljal või Amorim saab sacki? Küsimuse esimeses pooles on vihje ka Amorimile kuidas asju parandada äkki.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kolmene pakk, aga see võinuks vabalt olla kuuene pakk, kui paar olukorda City poleks ära raisanud - tippaegade City küll mitte. Kõige naiivsem oligi vist 3mas värav kus ManU arvas tõesti, et nad võivad olla kogu tiimiga üle poole platsi ja loota Maquire'ile (kes ammu peaks mängima Champis) tagasispurdiksKokkuvõttes - kui palju rohkem on struktuuri mänguplaanis Burnley'del, Sunderlandidel, Bournemouth'del...
Mbeumo ainuke vend kes oma aktsiad välja mängis teil.
SöörRäädkliff, gotta fire some more tealadys vms, aga ometi Amorim jäta puutumata. Onkli pressikad on ikka piinlikud (juba enne mänge).
"sometimes I hate my players, sometimes I wanna quit". Kes sellist üldse kuulaks longer term? Fallout mängijatega on vb juba ammu toimunud.
Kommentaar
-
No see 6ka jutt päris pädev ei ole, sama mis öelda, et õnne korral oleks võinud 2:2 jääda.
Aga ma olen nõus, et see struktuur on ju enamuse mängust täiesti kaos. Ja ma reaalselt ei tea, kuidas tekib idee, et ma lähen Bruno-Ugarte duoga City Rodri-Foden-Silva vastu. Aga äkki treenerid käivadki Unitedis kiiret pensionisammast kogumas…
Aaaa, ja tra kyll, tegelt ka mängitakse derbyt nii, et isegi ühte kollast kaarti ei saada?!?!?
Kommentaar
-
Njah, teie suurim mure on ühtsuse puudumine. Suuresti ilmestab teie mängu igaüks enda eest.
Mängijates on kvaliteeti, et mängida misiganes taktikalist pasteeti.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar